You lucky bastards

Till alla som missade Melodifestivalen: GRATTIS era lyckostar! Den sög. Jag tittar mest för att jag är nyfiken, rädd att missa något. Jag hoppas att jag snart ska inse att det inte finns någon risk att missa något, för det är bara skit. Det allra värsta är att om nån månad eller två så kommer man kunna tralla vissa av låtarna utan problem... Och nu ska vi dras med den här skiten i sex veckor framåt, plus att det ska kvalas till den stooora finalen sen osv... Usch ja.

Själv har jag haft en helt ok dag på jobbet. För en gångs skull fick jag rast i tid och han till och med med min andra rast, även om jag kortade ner den en aning. En skum sak var en kund som tilltalade mig strax innan jag slutade. Jag höll på och plockade lite korgar och tänkte sen gå hem.
Han: "Är det öppet i den här kassan?" Han pekar på kassan längst bort och det är inte en enda kassörska i närheten.
Jag: "Njae, inte om det inte sitter någon där."
Han: "Jamen det finns ju inga skyltar eller så..."
Jag: "Nä fast om kassan är tom så är det nog smartast att inte börja packa upp grejerna där..."

Ok, jag kanske lät lite dryg... Men jag FÖRSTÅR verkligen INTE! Om man sitter i kassan och inte har några kunder, då kan det komma fram någon och fråga "Har du stängt?"... Eeeeehhhh... Jaaaa, jag tar bara min rast här i kassan, eller vaddå? Sen när man inte sitter i en kassa, då kan folk helt plötsligt börja plocka upp grejer på bandet i den tomma kassan... Why? Hur tänker de/ni? Förklara, för jag fattar fanimej inte...

Efter jobbet, gick jag så fort jag kunde hem i regnet. Mmm, JÄTTEmysigt, verkligen. Sen var det bara att hämta tvätten och bege sig till tvättstugan. Blääääöööö!!!

Imorrn ska jag på konsert! Yey! Min underbara pojkvän ♥ överraskade mig med biljetter till Anna Ternheim på Cirkus häromdan, en lite försenad julklapp. Han ville dock helst inte följa med själv, så det blir Sara som blir min date. ;) Det ska bli nice! Älskar Annas senaste album. Måste dock hinna lyssna lite på hennes tidigare låtar, så jag får väl sitta uppe inatt.


Anna Ternheim. Bild lånad av tv4.se.

Carro är i Stockholm och åker hem till Ume imorgon kväll. Förhoppningsvis hinner jag med en ev fika med henne oxå. Hoppas bara i så fall att det passar tidsmässigt så jag inte måste åka fram och tillbaka till stan flera gånger. Har även tänkt att hinna med gymmet, och räkna löner... Hmmm... Jaja, man får väl prioritera. Hehe! Tentan är ju inte förrän om en vecka. ;)

Kommentarer
Postat av: Annika

Regn? Det har jag glömt bort hur det känns! Kollar aldrig på melodifestivalen, du måste verkligen sluta med det NU! ;) Saknar Sthlm lite för tillfället.. Kram kram

2009-02-08 @ 11:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback