Ge mig vin!

Nu är helgen här! Hoppas det fortsätter att vara soligt, och så får det gärna sluta blåsa. Det var lite väl kallt när jag, Petra och Noche gick till Slussen efter skolan. Bokföring på datorn var för övrigt riktigt roligt. ;)

Han som inte ska nämnas vid namn har idag fortsatt att telefontrakassera mig. Till slut svarade jag på ett sms och bad honom sluta, hjälpte dock inte. Nejdå, han ska ringa senare för att förklara varför han e dum i huvudet... Herregud, försvinn ur mitt liv, du och dina dumma brudar.

Fixade present till min mosters man idag. Det blev en Bongo, "En skön dag" tror jag den hette. Då får han välja mellan en massa olika saker, som t ex brunch på ett par olika ställen, kajakpaddling, guidad tur på Stockholms tak, och liknande. Tyckte det verkade kul. Får hoppas att han blir nöjd.

Gröna Lund ringde förut, mitt i min lunch, har sökt sommarjobb där. De ska ringa på måndag igen för en telefonaudition. Är de fortfarande intresserade efter den så får man komma på gruppaudition, där jag har hört att man ska "spexa" och ha sig... Är lite skeptisk, tycker det är lite långsökt att tycka att en biljettkassör ska kunna stå framför en grupp okända människor och vara "lite rolig". Men vad vet jag, ska väl inte uttala mig om sånt jag inte vet något om...

Ja just det, en dålig sak... Va några i klassen som hade mött läraren vi har i löneadministration idag. Hon sa att en del i klassen hade fått VG, en(!) var godkänd, och resten var icke godkända... Nu vet jag ju garanterat att jag hamnar i den sistnämnda gruppen. Det är liiite störande att vi måste vänta till tisdag innan vi vet helt säkert.

Jag vill gå ut och dricka vin, NUUU! Har egentligen inte så mycket pengar, men va fan... Ingen som är ledig? Och rik? och sugen? Please... Pretty please...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback