Shopping med Sara

Jag är jättetrött. Inte så konstigt kanske.

Inatt sov jag borta, det var mysigt. Fast sen imorse kom jag inte riktigt iväg när jag skulle så jag kom en kvart för sent till skolan. Dessutom hade vi lektion i sal 47, som är högst upp i byggnaden, så då kom man ju givetvis in flåsandes i klassrummet, haha.

Strax efter 12 mötte jag upp Sara på Götgatsbacken. Vi gick runt lite i butikerna och kollade lite. Inne på Monki sprang jag på Sandra från genusvetenskapen i Umeå, hon pluggar statsvetenskap här i Stockholm. Det var lite otippat, och roligt, att träffa någon från Ume, bara sådär.

Sara och jag åt lunch på TacoBar vid slussen, sen tog vi t-banan till Centralen. Fler butiker avverkades och det blev till och med en tur till Urban Outfitters på Biblioteksgatan, sjuuukt mycket fina kläder och saker, synd att man inte är rik. Sara visade mig även att Beyond Retro finns på Mäster Samuelsgatan, mittemot Åhléns. Där kan man fynda second hand, t ex väskor och skor, samt kläder i alla möjliga mönster och modeller.

Funderar på att ta mig till Jakan någon dag och be min gamla frisör om hjälp. Är så himla less på att inte kunna ha utsläppt, men det går lixom inte när det ser ut som det gör. Synd bara att Jakan ligger så off...

På fredag ska jag hämta ut korten! Ska bli så spännande, hoppas verkligen det finns några bra bilder. På lördag blir det födelsedagsfest hemma hos min moster, hennes man fyller år. Jag måste se till att köpa en present imorrn eller på fredag. Vad köper man till en man som är 40+? Några förslag?

Tror jag ska gå och duscha nu. Imorrn har vi bara affärssystem (eller vad det nu hette) i skolan, skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback