Prag, del 4

Oh dear sweet lord, det var inte lätt att ta sig hem idag. Förseningar på både tvärbanan och röda linjen. Fick gå lite tidigare eftersom det var så rörigt med alla nya datorer och allt, men jag kom ju hem lika sent som vanligt ändå.

Fredrik var förresten lite rolig imorse. Jag var tvungen att gå på toa en bra stund innan jag skulle gå upp. När jag kom tillbaka till sängen sa han "Vad ere nu då?". Han trodde att jag hade gått upp för att göra mig iordning men att jag sedan ångrat mig av någon anledning. Jag: "Kan jag få sova klart eller? Klockan är tjugo över fyra..." Han är lite knäpp ibland. ♥

Nu när jag kom hem hade jag iaf fått mail från hans mamma om att hon skickat mitt CV till några och att de kanske hör av sig framöver. Hoppas verkligen det. Värsta bra om hon kan hjälpa mig.

Idag gick det hyfsat snabbt att ladda upp bilder, så nu tänkte jag bjuda på det sista från Prag. För jag dog ju faktiskt inte efter Pub crawlen, även om man skulle kunna tro det... Darren och Colleen har skrivit i sin reseblogg att jag tyckte att shotsen smakade godis, haha.

Dagen efter vaknade jag dock med världens ågren av flera anledningar. Kom ju inte ihåg allt så jag var lite nervös. Dessutom mådde jag fysiskt som jag förtjänade. Darren och Colleen kom till oss och jag vågade inte komma ut ur sovrummet... men sen bestämde alla andra att vi skulle ut och äta frukost, så jag var tvungen att pallra mig upp, duscha och gå ut i köket och säga hej. Fanns ingen tid för smink, hårfön eller plattång, så jag såg förjävlig ut, men är man hungrig så är man.

Vi gick till KFC och åt. Jag kastade i mig maten, som var sisådär. Det värsta var pepsin, som var helt avslagen, inte riktigt lik den iskalla kolsyrade CocaCola som jag var sugen på...

Magnus åkte iväg på sightseeing med amerikanarna medan vi andra bakismonster höll oss kvar i stan.


Vi gick till favvostället


Pojkarna drack öl


Och jag höll mig till cola










På torget var det något som liknade restaurangernas dag


Vi hittade ett öltält


Kockarna var jätteglada över all mat


Vi smakade på vita jordgubbar


Ett antal kilo prosciutto


Som sedan grillades


Killarna provade en massa konstiga saker

Någon gång under dagen var vi hem en sväng så att jag fick fixa till mig lite, vi bodde ju ändå bara någon minut från torget.

Lite senare var vi på Chokladmuséet.


Där kunde man få prova på att va ehh... en bajskorv?


Alla ville va en bajskorv


Även jag


Praha by night


På kvällen var vi på en restaurang som låg nere i ett valv och hade massa uppstoppade djur överallt. De hade även ett band som spelade umpa umpa-musik.


De hade jättegod mat, jag åt hjort med någon form av potatisgratäng och rödvinssås med päron, mums!


"Vill ni ha liter eller halvliter" frågade servitören. "Halvliter" sa vi. Men icke...


Någon var glad


Själv hade jag problem med att ens lyfta glaset... Skål på er!

Efter restaurangen stannade jag och Magnus hemma medan Tobbe och Fredrik gick ut. Det finns några bilder från deras utgång, bl a från Coyotes och sen Tobbe som står och kissar mot en vägg. Sen finns det bilder på Fredrik när han låg och sov morgonen efter. Men jag tror inte pojkarna skulle uppskatta om jag la upp dem här.

Fredrik var riktigt borta dagen efter, jag fick liv i honom ca 25 min innan taxin skulle köra oss till flygplatsen. När jag sa att det bara var 25 min kvar rusade han in till de andra och ropade att de måste skynda sig. Det roliga var att de andra hade ju redan varit vakna i över en timme och hade duschat och var klara. ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback