Doktorn

Var hos läkaren imorse. Det var jag och ett gäng pensionärer... Usch vad jag inte gillar sjukhusmiljöer.

När jag var hos barnmorskan i början på mars var mitt blodtryck "alldeles utmärkt", eller något sånt, det var iaf bra. Nu var det tydligen helt plötsligt farligt högt och jag måste till och med gå och kontrollera det igen på måndag. Kul... känner mig som en gammal tant. Fast när läkaren frågade om jag fått p-piller från "ungdomsmottagningen" då tänkte herregud, jag är fan snart 30! Har inte ens fått gå till ungdomsmottagningen på flera år! Ibland undrar man om de ens kollar ens personnr. Var ju samma sak med min tandläkare som tyckte att jag var "så duktig för att va i din ålder"... Eeuum... Undrar om hon säger så till 45-50 åringar oxå.

Anyway... Jag har fått lite insomningstabletter utskrivna, för det var viktigt att jag måste få sova. Ca 3,5 timmar blev det ju bara inatt. Sen togs det lite prover oxå, så nu har jag ont i armvecket oxå.

Läkaren kom fram till att det går ju inte ens att deltidssjukskriva mig eftersom då blir det ju knasigt med jobbet. Så alternativet var i så fall att säga upp mig från Ica... funkar inte riktigt just nu va? Men jaja, förhoppningsvis får jag ordning på det mesta om jag bara får sova bättre.

Sen var ordinationen ut och röra på sig, har ju inte ens orkat det den senaste veckan, samt umgås med nära och kära. Så nu hoppas jag verkligen att middagen blir av på lördag, behöver det känner jag.

Nu ska jag fortsätta kolla igenom alla lönespecar...


Kommentarer
Postat av: Annika

Snart kommer jag hem och då ska vi minsann ut och röra på oss! Bra va? Har ju bestämt mig för att åka nåra dar tidigare, så jag kommer hem den 1a maj! :D Ses snart! Kram

2009-04-20 @ 14:27:47
Postat av: Ida

Om ni vill ha en pustande gravid kvinna som promenadsällskap så finns jag oxå här! Det går även bra att sitta på ett utomhusfik i vårsolen för min del;)

Postat av: Linda

Annars kan vi köra dig i barnvagnen! Haha! ;P Fik vore heeelt ok!

2009-04-20 @ 15:30:47
URL: http://bumblan.blogg.se/
Postat av: Sara

Lördag e ju bokad så då kör vi :)Sen tycker ja att bada i Hässelby låter fint i sommar. De e kanske inte så mycket röra på sig men de e skönt!

2009-04-21 @ 06:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback