Tvätt och plugg

Det blev en alldeles för lång sovmorgon imorse. Inte förrän 10.05 lyckades jag kravla mig ur sängen... Nu är det tvättstugan som gäller, lyckades lokalisera den igår. Den verkar bra, fanns hur mycket lediga tider som helst. Litet minus för avståndet, men men.

Fyra uppgifter kvar på "Kunskapens kön", knappt 60 sidor läsning. Nemas problemas. Ska ta itu med det när jag har tvätten på tork. Maskinerna tar ju bara ca 40 minuter, så man hinner ju knappt komma hem förrän det är dags att gå tillbaka och plocka ur allt.

Bara skola imorrn sen tre dagar ledigt! Nice! Vi fick veta igår att det vi skulle ha på måndag blev inställt. "Så vi är lediga?" var det någon som frågade. "Mja... Eget arbete är det väl som gäller" sa hon som är projektansvarig. Saken är den att vi inte ens har börjat med något ännu. Plus att den enda bok vi har fått veta att vi måste skaffa ska vi inte ha förrän i mitten av februari, så det lär inte vara så många som har den och vi vet ju inte vad det är vi ska göra i den heller... så vi är alltså lediga. ;) Om hon nu inte hittar på något tills imorrn, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback