25½

Idag hade vi bara en föreläsning. Den var inte så givande tyvärr. Sen gick jag och kopierade en massa sidor ur en bok som jag var tvungen att lämna tillbaka idag. Lite synd eftersom jag behöver den till rapport-skrivningen om två veckor... Men nu har jag iaf de viktigaste sidorna, tror jag.

Grått och trist väder är det ute, som fan...

Kom ni ihåg att ställa om klockan i helgen? Jag märkte det av en slump... Kollade på tv igår och upptäckte att tiden inte riktigt stämde. Elin messade mig imorse och sa att hon skulle bli sen men att hon skulle skynda sig... Jag skrev tillbaka och frågade om hon visste att det var över en timma kvar tills vi började. Hon hade noll koll... Så kan det gå när man inte har tv...

Måste gå bort till gymmet snart och fixa ett annat kort till dörrarna. Hade mitt Ica-kort som gymkort först men nu har det blivit avmagnetiserat så jag kommer inte in. :(

Imorrn ska jag träffa min tvärgrupp och öva rollspel, usch...

Just nu skulle jag vilja ringa er allihopa.Dock är det så att min senaste mobil-räkning var mer än dubbelt så hög som den brukar vara så jag känner att jag måste ta det lite lugnt med ringandet ett tag, har nämligen inte råd med en massa extra utgifter nu när det ska börjas sparas till hemflyttning. Hoppas det är ok. Inte för att jag ringer så mycket i vanliga fall, men ändå.

Shit vad trött jag är... Zzzz....

Idag är det exakt ett halvår tills jag blir 26... Hjälp...


Kommentarer
Postat av: Ida

usch prata inte om vår ålder. Satt själv och tänkte på det för några dagar sen. Tänk att vi ska fylla 26 nästa år! Var tog 20-25 vägen???!!!! Tänk vad bra vi hade det när vi gick på gymnasiet, de stora problemen var då vilken fest man skulle gå till på lördagkvällarna och vilken kille som var snyggast på skolan osv...det var tider det! Nu sitter man med räkningar upp till öronen. Bitter el vad?

2007-10-29 @ 17:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback