Korkade varelser från yttre rymden

Daniels argument för varför han börjat få "känslor" för den där andra tjejen:

"Vi kan prata om allt möjligt och vi bråkar inte om disk..."

Ehhh... Klart som fan att man inte har diskussioner om vem som ska diska eller städa om man inte bor tillsammans!

Jag vet att man inte ska generalisera och dra alla över en kam, men just idag tänker jag göra det! Just idag hatar jag män och tycker att de är extremt korkade!

Förlåt...

Kommentarer
Postat av: Ida

Det är väl det som är farligt när man flyttar ihop att allt fokuseras på ens roller i hemmet. Vem som lagar mat, vem som diskar, vem som tvättar osv istället för ta vardagen som den kommer och bara "gör".
So what om det är en person som alltid diskar? Då får väl den andra tvätta istället el nåt sånt? Daniel måste väl göra nånting i hemmet eller lever han lyxliv?Förväntar han sig att du ska göra allt?

2007-10-05 @ 11:44:43
Postat av: Linda

Daniel gör inte ett skit. Han kan inte ens ta med sig soppåsen ut om det står en i hallen och han ska någonstans. Och nu på senare tid så har han hållit sig borta. Och jag kan inte gå runt och ha det skabbigt hur länge som helst så till slut blir det ju så att jag gör allt iaf...

Postat av: Annika

Jag vet precis hur det är!! Fast jag har ju som sagt slutat städa och så oxå.. Trodde aldrig det skulle hända, men det gjorde det.. Förresten så får du säga till honom att det är bättre att prata om saker innan det är försent. Men killar är skit, det är bara att hålla med!

2007-10-05 @ 20:22:34
Postat av: Ida

Till slut måste man acceptera hur ens partner är och ta tag i saker själv. Jag har accepterat att niklas slänger snusportioner
på golvet under sängen på kvällen när han inte orkar kliva upp och slänga det i badrummet.....snuskigt men så är han!

2007-10-06 @ 10:19:04
Postat av: Linda

Jo, fast man kan inte acceptera att man fungerar som ett j-a hotell...

2007-10-06 @ 10:29:27
URL: http://bumblan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback