............

Fy fan, jag har ett jobb! Ett riktigt jobb, och en fast månadslön för första gången i mitt liv. Spännande. ;) Idag har jag varit och skrivit på avtal, men jag börjar först den 29:e eftersom man vill va schysst mot företaget jag arbetar på just nu. Har ju egentligen ingen uppsägningstid, men det ser ju inte bra ut att bara sticka.

Jag har varit sliten och illamående hela dagen, blev lite för mycket bubbel igår i kombination med alldeles för lite sömn. Men det va lixom ett sånt tillfälle då det behövde firas! Jag och Sara åkte in till Fredriks jobb där vi fick god middag och drack bubbel. Sen när kockarna slutade tog vi en sväng till OT oxå och sen sista tåget hem.Så som sagt, sliten idag.

Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Mest surfat runt och letat flygbiljetter till USA i sommar. Jag fick klartecken från min nya chef att det inte skulle bli några problem med två veckors semester i slutet av juli. Skönt, för det är en drömresa som i så fall kan bli av!

Kollade på film nyss, My sisters keeper, åh helvete vad den va sorglig! Usch! Tårarna sprutade... fast jag är väl lite trött oxå kanske, men den va bra iaf.

Blir nog sängen snart, man behöver mer än 3-4 timmars sömn tror jag nog. Skönt att det är helg! Fast jag e ju pank... Löning på torsdag, yey! Ska shoppa lite i slutet av nästa vecka tror jag. Fast jag klickade iofs hem grejer från H&M för 1 400 kr häromdagen... men de var ju inte bara till mig. ;D

Nä, sova va det ju...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback