Resegrejer

På Bluebox.se finns jättefina passfodral och bagagetags med 50-talsmotiv. Någon av dessa i fördelsedagspresent vore ju inte helt fel:

Praktiskt och kul passfodral i retrostil från amerikanska Anne Taintor.   Passfodralet är klätt i konstmaterial, med tryck på utsidan. Insidan är rosalila. På framsidan står det ”High maintenance” doesn´t begin to cover it. Perfekt för alla lyxlirade tjejer alltså!   Här finns plats, inte bara för passet, utan även för betalkort och annat man reser med. (Fyra fickor för diverse biljetter, kort mm... Klicka för att fortsätta!
Praktiskt och kul passfodral i retrostil från amerikanska Anne Taintor.   Passfodralet är klätt i konstmaterial, med tryck på utsidan. Insidan är blåklintsblå. På framsidan står det ”Born to be wild”. Perfekt för alla vilda tjejer alltså!  Här finns plats, inte bara för passet, utan även för betalkort och annat man reser med. (Fyra fickor för diverse biljetter, kort mm finns på insidan, plus en... Klicka för att fortsätta!Är du en av dom som äger en resväska som ser ut som ’alla andras’ och har svårt att hitta den på bagagebandet? Då har du den ultimata hjälpen här! Sätt på en färgglad bagagebricka med läckert 50-talsmotiv och giftig text så blir allt mycket lättare, och roligare! Givetvis kan man även använda den på handbagaget eller liknande! Namn, adress och telefonnummer skriver du på ett pappersark som... Klicka för att fortsätta!Är du en av dom som äger en resväska som ser ut som ’alla andras’ och har svårt att hitta den på bagagebandet? Då har du den ultimata hjälpen här! Sätt på en färgglad bagagebricka med läckert 50-talsmotiv och giftig text så blir allt mycket lättare, och roligare! Givetvis kan man även använda den på handbagaget eller liknande! Namn, adress och telefonnummer skriver du på ett pappersark som... Klicka för att fortsätta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback