Musik

Sådär ja, nu är brevet postat och jag har jordgubbar. ;)

Har läst att Roxette ska uppträda för kronprinsessan nästa helg, kunde de inte spela för alla istället. Det hade varit kul, Roxette är ändå Roxette, även om vissa människor hatar Per Gessle... Annars spelar ju Markus Krunegård på tisdag. Men är det sånt här väder så blir det ju lite kallt. Får se vad som händer. Man kanske borde ta sig in till stan någon kväll iaf, fast det är ju inte så jättemånga artister som faller mig i smaken. Går istället och längtar till Lasses spelning senare i sommar. Kanske till och med kan få med mig Fredrik för hans kompis och hans tjej ska gå och de köpte en extra biljett som nästan verkade avsedd för Fredrik, men han vill ju egentligen inte, trots att jag sagt att det finns öl där... Sara ska iaf med!

Såg nyss slutet på filmen Black Jack. Jag som hatar dansband har börjat tycka att det är lite kul de gånger de är fest och man dansar. Det är jättekul att dansa med Fredrik. Sist blev det dock Dirty Dancing-låten och jag skrålade med för full hals... Hade druckit några grasshopper innan...

Har någon några förslag på musik man kan ha med till USA? Jag har samlat på mig en massa Kent, Broder Daniel och Band of Horses men har insett att det är ju inte världens gladaste musik. Väger upp med lite Håkan Hellström (Kom igen Lena och Vän med en bil), men vad finns det mer för glad musik? Sen kommer vi självklart bränna lite skivor med blandad musik att ha i bilarna. Elvis Presleys Viva Las Vegas är ju given t ex. ;)



Se så glad han är!

Kommentarer
Postat av: Sara

Pär Gessle är djävulens avkomma!!!!!! Men Lasse e fin o Markus oxå :)

2010-06-13 @ 21:28:58
Postat av: Linda

Hehehehehehehehe

2010-06-21 @ 19:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback