Ifall ni undrar...

http://www.aftonbladet.se/debatt/article1321713.ab 

Det är såna här saker vi diskuterar i kursen. Då menar jag alltså att de flesta av oss i klassen skulle ställa oss på Veckorevyns sida, i den här debatten. Tror nästan helt säkert att alla skulle göra det. Ifall ni undrar...

Kommentarer
Postat av: Killtankar

Om läsarna är 18+ så håller jag med. Och det är ju de flesta, något som förvånade mig. Men jag hade inte velat att min 16-åriga dotter (när den tiden nu kommer) får guider i hur hon ska suga av sin kille... när jag väl blir tonårsförälder kommer jag säkert att vara hur överbeskyddande som helst, och vilja att min dotter är oskuld tills hon gifter sig.
Ja, det var väl att ta i, men jag kommer inte att vilja att min dotter blir "för erfaren" för tidigt.

Postat av: Linda

Det förstår jag. Men om man som tonårsförälder har en dotter som läser veckorevyn och man inte gillar allt som står där så kanske man bör försöka ha någon slags diskussion med henne om det hela. Bara för att någon läser om sex betyder ju det knappast att den personen springer ut och "knullar" första bästa människa...

Det finns säkert en del tjejer som är lite för unga för att egentligen läsa vissa "tjejtidningar", men man ska väl inte behöva ha en åldersgräns? Jag tror på en öppen relation mellan barn/tonåringar och vuxna, och därmed behöver inte en vuxen nödvändigtvis betyda föräldern.

2007-11-25 @ 18:20:52
URL: http://bumblan.blogg.se
Postat av: Josefina

Jag är 18 år och har prenumererat på veckorevyn sedan jag var 14 (och känner många andra tjejer som också gjort det).

jag måste säga att jag tycker att VR är bra på att skriva om sex; som ung tjej har man ju väldigt många frågor om allt och bl a sex och varifrån ska man få svar på dessa frågor? inte från föräldrar, inte från skolan... tjejtidningarna vet vad de talar om och man lär sig enormt av artiklarna. och NEJ, det medför INTE att man blir kåtare och vill springa ut och ha sex på en gång, man blir mer informerad, helt enkelt.

2007-11-25 @ 20:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback