Funderingar

Lyssnar på gammal musik och är helt plötsligt tillbaka i min grålila lägenhet i Jakan. Den var fin, för den passade så bra med mina fina möbler som jag hade då, de som jag var tvungen att nästan ge bort i Umeå. Konstigt det där att man kan färdas genom tiden med musik.

Pratade med pappa i telefon förra helgen. Jag frågade om allt var bra och han sa ja. Sen pratade vi i en halvtimma till innan det kom fram att han hade diskbråck. Varför sa han inte det på en gång? Då är väl allt inte bra? Han är konstig min pappa. Knaspappa... Visst är han konstig och vissa minnen är inte alltid så bra. Men ett av de bästa minnena är när mamma var bortrest och pappa, jag och Jimmy åkte och köpte en cykel till henne. Jag tror att vi fick vara med och välja, för den var svart och lila/rosa, om jag inte minns fel. Sen åkte vi hem och pappa slog in cykeln i nån gammal överbliven tapet och la den i deras dubbelsäng. Han skrev något på tapeten, det kan ha varit mors dag eller något, tror inte det var hennes födelsedag. Sen har jag för mig att han även la lite röda rosor på den där tapeten. Mamma älskade den där cykeln, sen blev den tyvärr stulen. Men såna minnen är roliga att komma ihåg.

På måndag ska Fredrik och jag titta på ännu en lägenhet, den här tror jag faktiskt att vi kan ha en chans på. Dock är den inte så mycket större än den här, men bara vi får plats med en dubbelsäng så är jag nöjd. :) Den ser iaf väldigt fin ut på bilderna, men vi får se... De har ju en tendens att stiga väldigt mycket i pris. Önskar att jag varit smart (och tillräckligt rik) nog att spara undan pengar, men icke...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback