Lön

Hellu!

Här är man uppe med tuppen för jag är hundvakt. De kom vid sjutiden så det blev ingen sovmorgon här inte, eller jo jag fick ju sova två timmar längre än vanligt, men jag gick ju och la mig rätt sent igår.

Fredrik har åkt till jobbet, men innan han åkte var vi ute med hundarna. Vid Personnebadet hade en tysk kvinna släppt sin spanielvalp som inte lydde för fem öre. Så den tog sig ur inhängnaden och sprang fram fram till oss varpå Kenny ska fram kolla vad det är för nån knäppis som kommer fram och kaxar. Han drar så in i helvete att min ena nagel blir helt mos, så nu har den börjat släppa och jag är något irriterad... Dumma tyska tant...

Igår var en riktigt bra dag, förutom att det var ett smärre kaos på jobbet. Tänk att folk blir så upprörda när de inte har fått in lönen på kontot på löningsdagen... hehe. Det hela löste sig till slut, men ja det känns ju jättebra att jag ska ta över den kunden sen. Skönt att det inte var mitt fel igår iaf, det hade varit väldigt jobbigt såhär i början, även om jag vet att det är sånt som man definitivt kommer att råka ut för på något sätt.

Själv fick jag min lön i tid. Väääldigt trevligt. Var tvungen att logga in på banken, göra en print screen och spara... :) Flexade ut tjugo i fyra (roligare att flexa ut än att flexa in, haha) och mötte upp mamma i stan en timme senare. Det blev en del shopping och sen middag med en massa vin på Fredriks jobb.


Hmm, hundarna ligger och sover. Funderar på om jag oxå ska krypa ner i sängen igen. Man vill ju inte vara för trött ikväll. Måste kanske åka till Liljeholmen eller något oxå, vet inte vad jag ska ha på mig ikväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback