25 april

Godmorgon, eller vad man nu säger vid den här tiden.

Jag har faktiskt varit uppe ett tag, sen halv tio eller strax efter. Fredrik åkte till jobbet då och jag hade ingen lust att ligga kvar ensam i sängen. Inte alls glad över att han ska jobba idag, men det kan ju inte han rå för.

Det blev en väldigt trevlig kväll igår, även om det finns sjukt jobbiga fenomen ute på stan. Inne på Strands restaurang var det skrikiga barn och ännu skrikigare föräldrar som inte ens visste vart de befann sig någonstans, eller hur man beter sig på restaurang. Och inne i konsertdelen fanns det en tjej som hade en magisk förmåga att helt plötsligt stå mitt framför en och skymma hela sikten...

Bild snodd av Sara

Mellan maten och konserten tog vi oss bort till galleriet Konst och folk på Hornsgatan där vi tittade på Lisa Rinnevuos fina tavlor. Vi hade ju velat gömma varsin i jackan innan vi gick ut, men jag tror inte vi har rätta skillsen för det.

Sen blev det "efterrätt" på Vampire Lounge. Mmm... Jag drack världens godaste glassdrink! Sen blev jag så mätt att jag knappt kunde dricka mer öl under kvällen, haha. Men gott var det!

Måndag imorrn... Men jag tror att den här veckan kan bli kul, med bl a kundbesök på torsdag och utbildning (i Stockholm!) på fredag. Sen var det lite att fira oxå, en 2 års dag, en 28 års dag och en 55(?) års dag! ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

OMG ja ska lätt skicka en faktura till dig pga att du använder min bild! Ha ha de e ok nån dag e han ju min lixom....

2010-04-25 @ 20:13:54
Postat av: Linda

Ja, han, Grega och Morberg. ;)

2010-04-25 @ 21:46:46
Postat av: Annika

Vad händer i helgen då? Kram!

2010-04-27 @ 08:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback