090508

Jag vet inte riktigt vad som hänt med mitt bloggande. Förut var jag ju helt beroende av bloggen, blev nästan knäpp av att inte få skriva av mig. Men den senaste tiden har jag inte ens satt på datorn när jag kommit hem. Det har faktiskt varit rätt skönt.

I söndags hade jag kalas, elva pers i min lilla lägenhet, men det var trevligt. Det blev kladdkakor, grädde och jordgubbar. När alla hade åkt hem och Fredrik åkt till jobbet mött jag upp Annika i V-by. Hon har ju äntligen kommit hem! Köpte kort på Sats gjorde honoxå, så nu kan vi förhoppningsvis träna tillsammans ibland (jag ska bara pallra mig dit igen först...).


I tisdags jobbade jag, det gick bra, men var sjukt trött där på kvällen. I förrgår åkte jag hem till Fredrik och kollade på fotboll, för den vill man ju inte missa! ;) Det var faktiskt rätt spännande in mot slutet.

Nu är det äntligen fredag och jag har inga större planer för helgen. Men det är någon som fyller 30 på söndag så han får nog räkna med lite besök då.
 

Nästa vecka är det party med praktikplatsen inplanerat och veckan efter det är det väl långhelg? Trevligt värre. Den 23:e har jag anmält mig till ett litet extrajobb på praktikplatsen, kommer att jobba på deras "vårvimmel" på Skansen. Det var väldigt bra timpenning och en rätt så kort dag, så det blir nog bra.

Nu vill jag nog att klockan ska bli 14...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback