YEY!

"Nu kan vi också avslöja att Lars Winnerbäck i höst kommer att ge sig ut på en omfattande arenaturné. I skrivande stund har närmare trettio konserter i Sverige och Norge lagts till turnéplanen. Premiär bli det i Göteborg på Lisebergshallen den 30 oktober och avslutning på Conventum Arena i Örebro den 12 december.

Biljetterna till samtliga konserter släpps fredagen den 17 juli kl 09.00. För komplett biljettinformation gå in på
http://www.unitedstage.se/"

Egentligen ska det ju va sommar när Lasse spelar, men det går väl bra ändå antar jag. Får hoppas att Sara inte tröttnat på han och vill följa med...

21 september kommer ett nytt album oxå. "Albumet släpps även som en limiterad box som, förutom nya CD-albumet, innehåller sångboken "112 Sånger", en vinylversion av nya albumet samt ett antal fotografier av Lars Winnerbäck. Allt i en snygg box i LP-format."

Intresseklubben antecknar frenetiskt... haha!


Här på jobbet är det rätt dött. Vi är 3 på personal, och vi har typ nada att göra. Imorrn ska jag bli utbjuden på lunch eftersom att det är min sista dag här.

Sen blir det landet. Ska bara se till att någon kollar till Tilda oxå. Var inte så kul att åka t-bana med henne, så hon får stanna hemma. Synd att man inte har bil, då hade det ju varitså himla enkelt, men men.

Nähä, dags för sista rycket innan hemgång. Tvättstugan väntar kl 18... Blääääöäöäöäöäö! Ser inte fram emot det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback