TuttiFrutti



Såhär kan det se ut i lunchrummet på jobbet, ganska ofta, och det är väl kanske en av de få saker man kommer att sakna... Som häromdagen då jag på morgonen konstaterade att jag tog det sista kaffefiltret ur kartongen. Och vad hittar man i lunchrummet senare under dagen? Ett avskrivet paket kaffefilter som bara är lite mosat i kanten! Skitbra ju! Kan dock meddela att dessa godispåsar skrevs av eftersom någon råkat "spilla" vinäger på dem, vet inte hur hon lyckades med det, men men. Får väl tillägga att jag kommer sakna många av arbetskamraterna oxå, även om jag känner att jag inte har någonting gemensamt med någon av dem.

Saker jag inte kommer att sakna är allt j-a griseri i personalutrymmena, idiotiska kundsituationer och att vara inlåst på obetald arbetstid.

Fortfarande sur över att jag glömde köpa en liten flaska mousserande i veckan, hade varit perfekt att korka upp imorrn vid 21-tiden, haha!

Skulle ju ha träffat Carro ikväll, men det verkar som att hon inte tog sig ner till Stockholm överhuvudtaget, men då kan man väl säga det? Jaja, jag gick direkt hem efter jobbet och imorrn har jag sovmorgon! Skööönt! Men saknar Fredrik lite, för ovanlighetens skull... ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback