Semester

Kollade lite på resor förut. Vill ju göra något på min semestervecka innan skolan börjar. Sistaminuten-resorna ligger på minst 4 500 kr, ospecat och sen tillkommer ju fickpengar och sånt så det känns rätt kört, dessutom så tror jag inte att någon annan är ledig då.

Så nu tittar jag mer på hotellnätter med spa och liknande. Fast det är ju iofs inte heller så billigt, men kanske ett sätt att kompensera för de få semesterdagar jag fick den här sommaren. En riktigt ordentlig spa-behandling kanske gör susen... haha. Fast man blir ju rätt sugen på alla romantiska hotellpaket som finns. Men Fredrik har ju inte semester samtidigt som mig, förresten så vet jag inte om han skulle uppskatta det lika mycket som jag. Men nån gång kanske man lyckas lura med honom... Ett spa-dygn med en kompis vore väl inte heller helt fel. Men ni har väl redan haft era semestrar och gjort av med alla era pengar? Eller så är ni höggravida och ska föda närsomhelst... ;P

Jaja, kanske ska hejda mig lite till lönen verkligen kommit. Annars får jag väl nöja mig med en resa till Finspång, vem vet, kanske är helt fantastiskt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback