Flyttat

Var riktigt trött igår. Vaknade vid 03.30 och kunde självklart inte somna om. Till slut var det ändå dags att gå upp och pallra sig till jobbet. Jag hade tänkt att gå men när jag öppnade dörren och upptäckte att det snöade/regnade så gick jag bort till busshållplatsen istället.

Dagen var lite seg, men ok. Fast jag bråkade med en kund på morgonen. Hon är störd i huvudet... Men men...

Efter jobbet åkte jag hem till Fredrik. Kvällsmys med Madagaskar2. ;)

Imorse ringde väckarklockan vid 09.00, och strax efteråt ringde Fredriks mamma och sa att de typ var på väg upp, haha. Jag hade först inte tänkt att stanna, för jag visste inte om jag behövdes, men sen blev det så. Vi har alltså flyttat Fredriks grejer ner till hans mamma och pappa idag. Så jag har burit grejer, skruvat isär den gamla sketna 90-sängen (YEY!) och till och med skrubbat min pojkväns toalett (jajjemensann!). Nu är lägenheten i Sätra nästan tömd och han ska bo hos sin mamma och pappa fram till mitten av februari då han flyttar in i nya lägenheten. Han har även fått mina nycklar så att han ska kunna komma hit när han känner för det. ;)
 

Jag har fortfarande inte gjort min löneläxa... orka... Skulle behöva plocka fram alla gamla papper, men vart e dom? Gahh!

Kort skolvecka denna vecka, fy fan vad skönt! Ska få projektbetygen nu oxå, jag hoppas sååå innerligt på ett VG, kommer bli jätteledsen annars...

På fredag ska mamma, jag och min moster gå på Bröllopsmässan på Grand Hotel! Skoj skoj! ;D Förhoppningsvis blir det middag och vin ute oxå.

Bild lånad från Bröllopsmässan.se


Kommentarer
Postat av: Helena

Godmorgon! Nej det var inte samma adress, men jag skall ringa dem idag. Det är skitdåligt av dem att behandla oss bloggare så där. Hoppas att du får en bra dag!

Postat av: Helena

Hej kolla här: http://beverlyhills.blogg.se

2009-01-26 @ 10:58:01
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback