Det var det

Så var julen över. Jag blir alltid lite förtvivlad framåt julaftonskvällen när jag inser att dagen är över, väldigt jobbigt. Jag tror att det beror på att jag vill ha tillbaka den där magin som fanns över julafton när man var yngre. Men det är ju självklart en väldigt rolig och mysig dag ändå, en av mina favoriter. ♥

I onsdags var vi hemma hos Fredriks föräldrar på middag. Sen blev det lite julklappsutdelning där alla fick julklappar utom Fredrik. Det brodde inte på att han varit dum i år utan snarare på att vi var tre personer som inte skulle vara med på julafton.

På julafton åkte jag till H-by, hämtade min hyresavi (God Jul Linda) och sen gick jag upp till mormor och morfar. Efter middagen kom tomten, han hade skägg i hela ansiktet och bröt lite på norska till en början. ;) Julia konstaterade att nästa år så kanske lilla PeiPei (min nytillkomna kusin, även kallad Josefin) är den som får flest julklappar och inte hon själv. Jag tror att hon längtar väldigt mycket efter sin lillasyster och jag ska självklart va på Arlanda och möta när de landar, var ju jätteroligt att göra det den gången då de hade hämtat Julia.

Igår var vi förresten på bio med Fredriks föräldrar och såg Luftslottet som sprängdes. Den var väl helt ok, men någonstans i mitten av filmen höll både Fredrik och jag på att dö för att den var så himla seg. Kan tänka mig att böckerna är bättre, men jag kommer nog inte ta mig för att läsa dem.

Och vad gör man nu då? Funderar på att åka till Liljeholmen och kolla lite på rean, men orkar man slåss med folk? Ska dammsuga och plocka lite i lägenheten oxå. Fredrik jobbar idag och imorgon så jag ska väl ta det lugnt och mysa med lite filmer tror jag. På måndag blir det Europe-konsert, otippat va!? ;D Ska bli skoj, fast jag känner väl bara till tre av deras låtar. Konsert är nästan aldrig fel, är lite sugen på Thåström i februari, tror jag att det var. Synd bara att man är så fattig. Men som det ser ut just nu har jag iaf jobb från mitten av januari och ett par månader framåt. Skulle jag lyckas hyra ut min lägenhet oxå så skulle det ju se mycket bättre ut ekonomiskt. Nu betalar jag över 3000 kr i månaden för INGENTING! Känns inte bra alls. Håller på att kolla upp vad som gäller hos min hyresvärd och så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback