090810

Inatt fick jag sms av Fredrik där det stod att jag skulle öppna dörren. "Kul", svarade jag för han har ju inte varit här på väldigt länge. Men han stod visst här utanför. Så jag fick mysigt sängsällskap ytterligare en natt. Dock sov jag inte så bra, förmodligen för att jag visste att jag skulle upp, typiskt mig att bara ligga och spänna mig istället. Var uppe tre gånger och letade efter insomningstabletter, men de verkar vara helt slut.

Fredrik åkte till jobbet ett par timmar innan jag åkte till skolan, men sen fick jag ett sms med tråkiga nyheter och han åkte hem från jobbet. Jag var ju tvungen att åka till skolan iaf men var väldigt noga med att han skulle veta att det bara var att ringa om det var något. Är alltid svårt att veta vad man ska säga i såna där situationer, det känns alltid som att det man säger låter fel. Men huvudsaken är väl kanske att visa att man bryr sig och finns där, hoppas jag.

Vilken fruktansvärt onödig skoldag. Varför kunde de inte tryckt ihop de få lektioner som ligger på de här tre veckorna till en enda vecka, så hade vi haft två sommarlovsveckor till? Första "lektionen" gick ut på att vi i tre grupper skulle prata om våran praktikperiod. 1- många av oss har redan gjort detta under vår klassträff vi hade före sommaren. 2- vi hade kunnat prata om sånt på en lunchrast.

Det blev iaf lunch på Brasco, ciabatta med kyckling och chevré. Gott, men ciabatta är inte det ultimata när man har ont i munnen. Jag har en visdomstand på väg och just nu är tandköttet runt omkring inflamerat. Måste kanske gå till tandläkaren, men jag har varken råd eller lust. Hoppas att det ska läka ut av sig själv...

Jaja, eftermiddagen bestod av 2,5 timmar excel, där max 1 timme var effektiv tid. Skönt att vi bara har en lektion till den här veckan. Lyckades iaf skriva ut papper som skolan ska skicka till csn innan jag kan lämna studieförsäkran. Hoppas bara att de tar emot dem trots att datumet gått ut. Jag mailade ju till csn nu i sommar och ifrågasatte datumet och påminnde om att jag hade sommarlov, och då sa de att det skulle gå bra ändå, så vi hoppas på det.

Imorrn ska jag till stan och se om jag kan lyckas få tag i biljetter till nya Beckfilmen, får väl hänga på låset tror jag. På onsdag kväll är det utomhusbio i Rålis. Hoppas på att regnet håller sig borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback