Landet

Det har varit så himla skönt med en helg på landet. Fint väder hade vi oxå, regnade bara natten mellan fredag och lördag. En konstig grej är dock att det känns som att det enda vi gjort hela helgen är ätit, haha. I fredags grillades det kalventrecote och till lunch på lördagen blev det grillspett i överflöd. Senare på lördagen kom Fredriks kompis med kräftor och rökta räkor och jag hade tjatat på Fredrik om att han skulle göra västerbottenpaj. Idag hade vi så mycket över att det blev "lunchbuffé", men när vi ätit klart så var det fortfarande lika mycket kvar kändes det som.

Jaja, kul har det varit. Kvällarna har spenderats med öl och sällskapsspel, I like! Vi borde dock inhandla något riktigt bra spel, för Stockholmsspelet hade lite väl svåra frågor. Klart att man inte ska kunna svara på allt, men man ska ju inte behöva känna sig som en idiot heller. VI spelade även ett spel som hette Jungle speed, men jag kan säga att jag hade långt ifrån den speeden igår, haha. Sjukt stressande spel, men väldigt roligt.


Vet inte varför jag fortfarande är uppe. Börjar bli väldigt trött och har ju skola imorrn. Dessutom har jag en "läxa" till imorrn som jag inte gjort... Ex-gruppen har bestämt att vi ska samla ihop lite bra info så att vi kan specificera vårt ämne bättre. Jag får gå upp tidigt imorrn och kolla runt lite på nätet tror jag. Tur att vi inte ska ses i cafeterian förrän 11...


Och ja just det... Csn meddelade att de har fyra veckors handläggningstid. Så om jag fattat det rätt så borde det ta ca 7-8 veckor innan jag kan få några pengar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. All stress inför hösten blev genast ännu värre. Fast jag har väl kanske så att jag klarar mig iaf, men busskortet går ju ut snart och mobilen håller ju på att dö. Csn, försäkringskassan, a-kassorna och alla liknande instanser kan gå och dö. I'm pissed.


Sova var det ja. Hoppas att det går. Mår fortfarande illa av all mat, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback