Snart dags

Har varit sjukt trött hela kvällen, å ändå har jag inte gått och lagt mig. En aning korkat kanske... men men...

Vi lät oss till slut gå hem en hel(!) timme tidigare från skolan idag. Det känns som att jag vi ligger bra till tidsmässigt, men å andra sidan vet man inte alls vad lärarna vill ha. Känns jobbigt men ändå lite skönt att missa feedbacken vi ska få på tisdag. Hoppas läraren är nöjd, så det inte blir bråk... hon kan va lite svår att ha att göra med, eller hur man nu ska uttrycka sig. På det sättet känns det jobbigt att inte kunna vara där och försvara sitt och gruppens arbete, därför hoppas jag att det inte kommer att behövas.

Jag har för tillfället gett upp mitt letande efter en vinterjacka. Dessutom spräckte tjejen i kassan på Forex min budget... Kanske springer man på en jacka i Prag... men då gäller det att jag får ner den jag har på mig dit i kabinväskan... Annars får jag väl fortsätta leta när jag kommit hem, eller helt enkelt hålla mig inne till typ mars.

Imorrn ska jag ta mig till mormor där jag har tänkt att jag ska skriva ut bekräftelse på att vi checkat in. På söndag måste jag nog tvätta en liten tvätt, om jag inte tar det oxå imorrn. Dessutom ska Tilda över till Cissi och Danne, hoppas de inte glömt det. På måndag blir det skola fram till lunch tänkte jag, ser ju bättre ut om jag är där så mycket jag kan. Sen möter jag upp Fredrik, och förmodligen de andra oxå, på Centralen. Tror vi måste ta en buss strax före tvåtiden. Ska bli så kul och skönt att komma iväg, även om det bara är för en stund. Hoppas bara vädret är bra, hellre kallt än blött.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Tror nog att jag ska städa en del i helgen oxå... och packa såklart! ;)

Puss å gonatt!

Kommentarer
Postat av: Annika

De andra? Vilka är de? Hoppas ni får det bra. Kram

2008-11-23 @ 19:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback