Julförberedelser

Ujuj, klockan är redan läggdags. Dagen har gått sjukt fort.

Jag hittade en jacka till slut, eller så gav jag upp... nädå, den var väl helt ok. Fryser lite mindre nu iaf.

Har även sett till att jul-/adventpynta litegrann. Nu ska man bara städa oxå, så kanske det till och med kan bli mysigt i min lilla omöblerbara lägenhet. Tilda hjälpte självklart till. Ställer jag mig på en stol för att nå bättre så gör hon oxå det, ställer sig på samma stol alltså.

       

Cissi var förbi under dagen för att låna en väska. Hon hade shoppat ett fem-pack miniglögg med årgångsglöggen från 03-07. Jag var inte sen med att härma henne. Har även en stor flaska 08 sen tidigare. Nu ska jag bara ha hit lite glögg-gäster... E ni sugna?

Nu kan julen få komma! Speciellt det så kallade jullovet, då man även ska jobba heeela julhelgen... Försöker övertala Fredrik om att vi ska julbaka och typ koka knäck nån dag, men hittills har han låtit rätt skeptisk... Får väl se hur det går.

Nä, nu får jag nog ta och gå och lägga mig, ska jobba imorrn. Skulle inte förvåna mig om jag inte kan somna inatt, så brukar det ju vara.

Idag är det förresten vår 7-månaders dag, imorrn fyller min lillebror 25 och på söndag är det ju första advent. En helg att fira med andra ord! ♥ 

Kommentarer
Postat av: Cissi

jag kommer gärna :D

2008-11-29 @ 13:13:48
Postat av: Annika

Jag kommer oxå gärna. Om jag hinner!

2008-11-29 @ 18:44:45
Postat av: Linda

Men när? Haha! ;)

Postat av: ida

Jag vill oxå ha julmys!

2008-11-29 @ 21:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback