Update

Har ni en bra julhelg än så länge? Hoppas det. Min är väl lite sisådär...

Igår var det jobb från 07.30. Först inga kunder alls och sen full rulle hela dagen. När vi stängde vid 14.00 stod folk förvånade utanför. MEN ÄRLIGT! DET ÄR JULAFTON! GÅ HEM! Sen fick vi vänta i hundra år på den som var ansvarig för stängningen... Jag var en aning sur och grinig... trött om inte annat. Förresten så kom killarna på Lidl över till oss i kassan på morgonen och gav oss billiga chokladaskar och önskade god jul samtidigt som de fotograferade oss. Kändes inte helt ok, men man blev så förvånad att man glömde bort att protestera.

Väl hemma hos mormor och morfar höll jag nästan på att somna. Tur att Julia höll mig vaken. Hon tvingade mig att dansa, flera gånger. "Vi väntar...!" sa hon med armarna i kors... Haha, hemska unge! Nädå, hon är världens gulligaste. När vi kollade på klippet från Djungelboken under Kalle Anka sa hon: "Men det är ju Pippis pappa". Hon kände alltså igen Beppe Wolgers röst, bara sådär. 5 år är hon, och har uppenbarligen ärvt sin mosters smarthet. ;)



Tomten (som hade skägg ända uppe i pannan...) var lite läskig... Det tråkiga var att Julias pappa var tvungen att åka hem och "stänga dörren"(?) under kvällen, och då missade han ju tomten... Attans... Höhö!



Titta vad många klappar vi hade under granen! Vi trodde aldrig paketöppningen skulle ta slut.

Och vad fick jag då? Jo, det ska jag berätta:
♥ Lyxigt schampo från Redken
♥ Lyxig bodylotion från L'occitane
♥ Ett armband från Gina Tricot
♥ Boken Sputnik Älskling
♥ Strumpor
♥ En golvlampa från Bolagret
♥ Två ljuslyktor med en tillhörande påse värmeljus
♥ En resa till Gran Canaria tillsammans med mamma

Ja... Jag är lite sur över den där resan... För grejen är att det är svårt att åka bort när man pluggar, speciellt i min skola där man får en massa skit så fort man är borta. Fast det beror ju lite på vem man är verkar det som... Men jag kan iaf inte missa en hel veckas löner då jag missade en del under vårterminen. Så det känns trist. Men det kommer nog fler tillfällen. Får hålla tummarna att det fortsätter att gå bra för mammas killes företag... ;D

Idag har jag jobbat 09.30-16.30. Det var inte så dött som jag trott, tack och lov. Men det var skönt att gå hem när dan var över! Nu är det bara imorrn kvar, sen är jag ledig ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback