Fjärde advent

Jaha, så var det redan fjärde advent. Snart är året slut, och jag har ju redan konstaterat att jag faktiskt haft ett väldigt bra år. Hoppas 2009 blir minst lika bra. ;)

Imorse mådde jag inte så jättebra. När jag kollade på Love Actually igår så drack jag lite glögg. Hade inte ätit så mycket heller och det var nog ingen bra kombination för imorse kräktes jag. Först trodde jag att jag fått vinterkräksjukan, men sen verkade det mer som att det var glöggen som spökade. Akta er för 08-glöggen, Cissi hade tydligen oxå mått illa av den.

Idag fyller min mormor år. Hon blir 76 men ser inte alls ut som det. Hoppas man ärvt de generna... ;) Det blev fika med tårtor, kakor, bullar och godis. Glögg var jag inte så jättesugen på... haha!

Lillebror och jag ska snart ge oss ut på en promenad. Jag åt inte så mycket tårta, men eftersom jag mådde illa och kände mig sjukt hungrig åt jag pizza förut. Ajaj, inte bra såhär före jul... Så en promenad är på sin plats. Och imorrn måste det bli gymmet, för sen hinns det inte med då de kortar ned öppettiderna och jag jobbar ju hela julhelgen.



Blev väldigt glad idag när Fredrik sa att han kunde komma över på tisdag. Det har varit rätt mycket nu så vi har inte hunnit ses så ofta. Det blir så ibland, speciellt vid den här tiden på året. Men nu är jag iaf glad. ;D

Kommentarer
Postat av: Louise

Fin blogg du har! Kika gärna in på min också :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback