Work work

Usch vilken eftermiddag. Sjukt mycket folk. Skulle gå och kolla priset på en ost som saknade streckkod, men kom knappt fram och tempot i kassan var högt. Är ju inte så att jag inte klarar av det, men skitkul första dan efter semestern lixom... Men men, folk var glada och trevliga iaf, det är ju fredag. :)

På vägen hem pratade jag med Cissi i telefon. Bussen, som jag trodde att jag missat, körde om mig men jag orkade inte springa ikapp den (den stannade vid en hållplats ganska nära). Och tur var väl det, för när bussen hade stannat vid radhusen där jag bodde förut så stängde busschauffören plötsligt av bussen helt och hållet och jag hörde, från andra sidan gatan, hur han skrek på någon kille att han fan inte kunde spotta honom i ansiktet. Jag hann iaf hela vägen förbi kyrkogården utan att någon buss hade kört om mig, så förmodligen inväntade han polis eller så.

Var uppe hos Cissi en stund nu på kvällen och försökte tillsammans med Malin vara smakråd ang Cissis outfit till sin pappas bröllop imorrn. Hoppas hon känner sig snygg imorrn oavsett, för båda alternativen var snygga!

Nu ska jag väl ta och försöka sova. Hoppas det går för jag ska ju upp tidigt imorrn. Ingen lust alls! Känner att jag inte riktigt gillar mitt jobb, nej... Får väl ta och ta till mig Fredriks mammas tips om extrajobb. Försöka iaf.

Sov gott allihopa! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback