Mat...

Ujujuj, inte gjort något vettigt alls idag. Men men...

Nämnde ju tidigare något om mat på plan... När Sara och jag satt på planet på väg till Kefalonia märkte vi att flygvärdinnorna sa till varandra att maten var slut. De hade serverat alla utom oss två och en kille som satt bredvid mig. Efter en liten stund kommer en av dem och erkänner att det måste ha blivit något fel för att det saknas tre portioner... "Jaha", tänker vi. Flygvärdinnan fortsätter och berättar att det finns två andra portioner med varm mat (personalens mat) men att den tar ett par minuter att värma. Utöver den finns det även en portion med en kall laxsallad. Killen bredvid mig säger på en gång att han inte ens gillar lax och Sara säger nej tack. Så jag skruvar på mig en kort stund innan jag offrar mig på laxen, som visar sig vara en besvikelse. Försök att käka ruccolasallad på ett plan... Jaja, vi överlevde ju, men man blir lite sur när man har betalat för att få den mat som alla andra betalande får.

Väl i Grekland har vi ätit jättegod mat. Det har bl a blivit saganaki varje dag! ;) Sååå gott! Sen har det även ätits en hel del grekisk sallad oxå, den smakar ju ännu bättre där än här hemma.



Halvt uppäten grekisk sallad

När det gäller dryck så var det alltid den grekiska ölen Mythos som gällde till maten.


Mmmm... ;)

Ett par drinkar slank väl oxå ner får jag väl erkänna.


Just denna Pina Colada var gratis, och väldigt god, konstigt nog dunstade den väldigt fort... måste ha berott på värmen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback