Hemresan

Jajjemensann, nu funkar det igen! Skönt.

Det har varit en otroligt skön vecka i Grekland. Har njutit av solen varenda dag.


I tisdags var det ju dags för hemresa och eftersom den var på kvällen och man måste lämna lägenheten vid 12 så spenderades den dagen vid poolen.

 Skitsnygg bild, eller hur... haha! Den bjuder jag på! ;)

Vi skulle hämtas av en transferbuss vid ca 18.55. Den kom typ 35 minuter senare, för att sedan köra oss till ett annat hotell där vi och alla andra ska stå och vänta på en stor buss som ska köra oss den 10-15 minuter långa vägen till flygplatsen.

På vägen till flygplatsen får vi veta att vi ska köa utanför ingången eftersom det är en väldigt liten flygplats. Man tänker inte mycket mer på det förrän man får se kön... Då vi har varit så "smarta" och slängt in våra resväskor i bussen först så får vi dem sist och hamnar därför sist i kön... Där får vi stå i ungefär 3 timmar, om det nu inte var mer, innan vi tagit oss förbi incheckning och passkontroll.

Handlar lite taxfree för våra sista euro. Köper en macka då jag inte ätit på väldigt många timmar. Sen kommer vi på att vi ska hitta något för småpengarna som vi fortfarande har kvar. När vi kommer ut från taxfree-shopen ser vi att våra medpassagerare har börjat köa. "Skitbra", tänker vi, ska bara gå på toa först.

Precis när jag har satt mig på toan börjar Sara banka på dörren och säga att vi måste gå för att de ropar på oss. Jag blir skitsur och skriker något tillbaka om att jag kommer. Tror ju att hon bara menar att de ropar att alla som ska till Stockholm ska till gaten, men icke...

När jag kommer ut från toan (utan att ha hunnit kissa!) är Sara borta, men det står en man där i flygplatsuniform.

"Are you going to Stockholm?"   

"Yes"

"Give me boardingpass, and then, you run"

Jag ba "eeehhh", ger honom boardingpasset, får min del och får sen springa ut genom gaten. Som tur är står Sara där och väntar. Fan vad arg jag var på hela situationen. Först vänta så j-a länge och sen världens stress. Jag hörde inte en enda gång att de ropade något om Stockholm och boarding eller go to gate. Visst, det är en liten vänthall, men det kunde väl ändå vara bra, eller?

Som tur var så var det inte så att hela planet satt och väntade på bara oss eller så, det hade varit pinsamt. När vi var på väg till våra platser hörde jag en mamma som svor och sa åt sina barn att va lugna för att alla andra på planet ville ha lugn och ro. Jag kunde inte hålla mig för skratt för hon formulerade sig så roligt. Hon tittade på mig och sa något om att hon behövde lugnande tabletter (på skämt alltså), och jag svarade att hon inte var den enda, efter den där kvällen. Jag var så trött så jag var helt gråtfärdig när jag satte mig på min plats. Men på den här resan fick vi iaf mat... för det får man inte alltid, trots att man beställt. Får berätta mer om det sen...

Landade vid Stockholm vid 02-tiden. Och sen vet ni ju hur det gick med flyg- och nattbuss. Var väl hemma vid 04-tiden antar jag.

Och här hemma hade några av mina nära och kära konspirerat ihop sig, så här väntade en stor överraskning... en av de bästa jag någonsin fått! ;) Jag säger det igen, du är bäst! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback