Mardrömmar, halsont, pizza å bio

Min natt kan sammanfattas i ett ord, mardrömmar... Flera stycken väldigt obehagliga mardrömmar som avlöste varandra. Vet inte om det bara är så att vi kollat på för många knäppa filmer eller om det är något annat. Vaknade bara med en enorm känsla av obehag imorse. 

Halsontet vill inte försvinna. Bokade inte in något jobbpass idag, tänkte vila rösten lite.

Idag var det Daniels första skoldag för den här terminen. Han var som ett litet barn... :) Han hade t o m bestämt vad han skulle ha på sig i förväg... Haha, jag trodde inte killar gjorde sånt. De skulle iaf ha grillning och sånt ikväll så jag antar att han inte kommer hem alltför tidigt.

Igår mötte vi upp John och Elin utanför Designhögskolan. Daniel och John gick till datasalen och skrev ut min ansökan medan Elin och jag passade på att ta en fika. Sen cyklade vi till Haga och åt pizza och sen tillbaka till stan till bion. 

Bild från: http://www.moviezine.se/filmsidor/underbar_och_alskad.shtml

Filmen var bra, dock inte lika bra som boken men så är det ju alltid. Martina Haag var iaf väldigt bra som Bella. Satt dock och störde mig på hennes hår och en hel del av hennes kläder, men det var väl meningen att det skulle va som det va antar jag. Farligt dock att titta på filmer från Stockholm, får ännu mera hemlängtan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback