Hurtbulle!

Jag är så hurtig! Var på gymmet igen igår kväll. Testade en maskin som var ny för mig, jätterolig, svettades som en gris... Imorse var det dags igen. Gick upp vid 06 och sen iväg.

Fast nu är jag jävligt trött... Sov inte så jättebra. När jag väl sov drömde jag skumma saker. Drömde t ex att jag var tillbaka hemma hos J igen. Sen övergick drömmen till att J och A (båda killar) hade inlett någon slags sexuell relation men att något hade gått snett så J hade mördat A... Knappast troligt, men det var obehagligt. Dock lite roligt på ett sätt för jag har väldigt svårt att se att de två någonsin skulle få känslor för varandra. ;) För de första är de inte homosexuella och för de andra så tror jag inte att de är varandras typer... Haha.

Idag har jag som mål att ha skrivit sammanlagt minst fyra sidor på rapporten innan dagen är över. Dessutom bör jag ha använt minst fyra referenser, så att jag bara har två kvar imorrn. Måste ner till UB och kolla upp en bok som jag inte har plus kopiera ett par sidor från en annan bok. Jobbigt, men nödvändigt för att jag ska bli klar.

Funderar på, trots allt jag har att göra, om jag inte ska lägga mig i sängen och vila en halvtimma eller timma först bara. Samla lite energi. För jag blev så himla trött. Daniel åkte precis till skolan iaf, skönt att slippa bli störd här hemma. Kan ju inte koncentrera mig när han är här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback