Besök på kvinnojouren

När man arbetar med en massa hemskheter är bisarr humor ett sätt att orka med. Det märkte vi igår, haha. Att vara feminist betyder ju inte att man är manshatare eller att man tycker att män är djur eller talibaner... Men just eftersom folk verkar ha fått den uppfattningen, genom t ex media, så sa kvinnan vi träffade igår att ibland så säger man att man tycker det bara för att man blir så trött på att folk är så tröga... Utöver det så skämtades det en hel del om mordmetoder, bungyjump med för långt rep var ett förslag... ;)

Det är jättebra att det finns kvinnojourer för behovet är stort. Vem som helst (bara man är kvinna) är välkommen och man får vara anonym. Vi fick skriva upp oss om vi ville gå en studiecirkel och kanske börja arbeta ideelt där. Jag hade gärna velat men eftersom jag snart flyttar ner så kändes det dumt att skriva upp sig. Kanske finns det liknande möjligheter i Stockholm, det hade varit kul att kunna göra något. Som sagt, en mycket givande kväll.

Idag är jag "ledig". Ska försöka läsa lite, har ju en hel del som ligger och väntar. Utöver det blir det nog en promenad bort till Ica oxå. Vi har jättefint väder i Ume idag! ;)

Kommentarer
Postat av: Universalappeal

Fint i Norrköping med. Ha en trevlig dag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback