Städning

Städar era karlar? Daniel är nog "smuts-blind"... Vi har haft otaliga diskussioner om det här... Jag blir tokig när det ligger grejer överallt, han tycker att jag är larvig. Idag har jag iaf dammsugit och tvättat toan och handfatet, det såg så himla äckligt ut innan...

Igår var coach-killarna på jobbet på riktigt pepp-humör... Vi fick se en snutt ur en film där Al Pacino håller ett tal om att ett lag håller ihop och så. Det var lite kul. Det gick hyffsat bra att sälja sen oxå. 

Ska väl bege mig om någon timma. Hade gärna legat hemma i sängen och läst min bok "Jenny S" som jag läser just nu. Men men... Snart har halva arbetsveckan gått. Eller, ja... Halva min har ju redan gått men jag funderar på att skriva upp mig på ett pass på fredagen oxå, kommer ju ändå behöva öka på med ett par pass till snart om pengarna ska räcka.

Puss på er!



Kommentarer
Postat av: Annika

Behöver jag ens kommentera? Killar kan inte städa. Så är det bara. Ingen idé att försöka lära dom heller. Det är skitjobbigt!! Men annars verkar du ha det väldigt bra där uppe i norr! Eller? Saknar du storstaden nåt? Kraaam!

2007-05-30 @ 19:20:05
Postat av: tinis

altså! de ser inte "små sakerna" som tex, tandkräm i handfatet, bad rand i karet, damm på hyllorna etc. MEN drar man upp alla persienner en solig dag och har plockat undan det mesta. Så gör man en kopp kaffe till er båda, sen börjar man gå runt lite i lägenheten och börjar titta och fnysa lite, tillslut blir ju detta lite störigt och han säger troligtvis VAD?! då passar man på att dra med fingret på hyllan och visar -damm. frågar lite snällt ?vill du tappa din tandborste i handfatet där?? (tänk på att vara i de rum du påpekar smutset) min favvo pik, (vilket bara hänt en gång) sätt er tilsammans bredvid toalettstolen lyft locket och peka lite diskret, på ?områden? har du tur att toan e extra skitig så kommer det nog lukta lite kiss också. Jag vet det låter supernasty men tänk på att jag behövde bara göra det en gång, dessutom sitter han ALLTID på toaletten nu? Hursom hellst om du utför detta så kommer han att bli en hejare på storstädning. Ok visst det är ingen ?städar småsaker varannan dag?, men när det e dags för storstädning så tar han i för kung och fosterland och det finns inte ens ett finger avtryck i lägenheten. Kan skryta med att han va sjuk i tre dagar också och tredje dan när jag ringde hem så höll han på och diskade och hade sorterat tvätt (vi hade inte ens tvättstuga den dan- han förberedde- planering) när jag kom hem hade han dammsugit och torkat golven. ?Jasså? sa jag ?Ja det såg ju för djävligt ut, vet du hur stor tvätthögen i badrummet va??
Det e inte Jag som lägger mina kläder där när jag duschar?
lycka till! puss å kram

2007-05-30 @ 20:31:24
Postat av: tinis

citat tecknen och parantes tecknen blev ju frågeteken knas!

2007-05-30 @ 20:34:08
Postat av: Ida

I mitt hushåll är det han som städar och diskar (han är den mest pedantiska människan jag mött) och jag som tvättar och betalar räkningar och håller koll på ekonomin! Om jag städar är det han som städar efter mig! Jag har det lyxigt jag....

2007-05-30 @ 20:39:22
Postat av: Linda

Haha! Skönt att man inte är ensam... ;)

2007-05-31 @ 09:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback