Måla, måla, måla


Fredagkvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi mötte upp några av Daniels klasskompisar vid 19-tiden. Sen var tanken att vi skulle gå på vernisage i en nyöppnad atelje, men vi hittade inte dit. Vi gick runt och letade i typ en timme. Sen gav vi upp och gick tillbaka till stan. Det blev en kort fika på NK (Nya Konditoriet) istället. Sen skulle vi gå och kasta lasso på renhorn men det var bara barn där och så luktade det så illa från tillagningen av renkött att vi blev spyfärdiga... Stod på torget en stund och kollade på nån larvig modevisning.

Sen gick vi ner till hamnmagasinet. Där var det gott om förvirrade tonåringar... Man kände sig rätt gammal. Vi kollade på någon riktigt dålig hiphop grupp och sen på Ison och Fille som var tusen gånger bättre. Vid det här laget var det bara Daniel och jag kvar. Vi lyssnade på ett antal låtar sen gick vi mot busstationen. På Rådhustorget spelade Nordman, det lät förjävligt...

Eftersom vi var hungriga gick vi till Queens och käkade pizza innan vi åkte hem. Lite snopet att det inte blev någon öl, men det var ändå en bra kväll. En dålig grej var dock att jag upptäckte att min lön inte hade kommit, som den ju skulle... Får prata med killarna på jobbet så de får fixa...

Igår var det ganska grått och trist ute. Vi bestämde oss för att gå ner till Mariedal för att kolla vad väggfärg till sovrummet skulle kosta.

När vi gick hemifrån var det uppehåll. Vi gick in på Djurmagasinet en sväng och köpte två bollar till Tilda. När vi kom ut hade det börjat spöregna... Tur att det var nära till cykelbutiken där Daniel ville kolla lite. Det regnade fortfarande intensivt när vi kom ut därifrån, så vi skyndade oss till Mio för att gå runt där ett tag och försöka vänta ut regnet. Det hjälpte inte. Så vi gick den långa vägen bort till Frasses i regnet och åt lunch där. Fortfarande spöregn... Nu var vi ju redan jätteblöta så det var bara att fortsätta bort till Flügger. Det blev inte så jättedyrt med färgen. Vi fick 20% rabatt trots att vi glömt medlemskortet till hyresgästföreningen hemma, väldigt snällt.

På vägen hem genade vi över vägen så att vi kom till godishuset. Vid det här laget var alla mina kläder blöta utom trosor och bh, mysigt... Så när vi sen gick hemåt hoppade man i vattenpölarna för man kunde ju ändå inte bli så mycket blötare. Det var otroligt skönt att få på sig torra kläder när man kom hem.

Sen satte vi igång att måla. Såhär blev resultatet. Det ska finjusteras lite här och där, men ni ser ju helheten.


41669-96

Nu har vi tvättstuga, inte så kul, men nödvändigt. Sen borde man ta sig ut för det är hur fint väder som helst ute! ;)

Kommentarer
Postat av: tinis

ska det va en skog?

2007-05-20 @ 15:46:02
Postat av: Cissi

coolt! Som "ett litet hus i skogens slut.."
Vart ska sängen stå? Mellan stammarna?

Postat av: Linda

Det är två träd, sen kommer det eventuellt bli en fågel så småningom oxå, borta vid Tildas lilla hörna.
Sängen står mellan stammarna, fast inte helt mitt i.
Skönt att få lite färg där för det rummet var så himla trist.

2007-05-21 @ 08:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback