Jeans

I fredags kväll tog vi bussen ner till stan. Vi gick till Tapas och åt middag, sååå himla gott! Kändes lyxigt. ;) Sen gick vi till Pipes där vi mötte upp John och Elin. Lite senare kom Hanna och två kompisar till henne. Det blev en väldigt trevlig kväll. Själv blev jag dock lite irriterad när tjejen vid bordet bredvid flirtade med Daniel, sotis som jag är... Tror hon insåg sen att han var upptagen... Haha! Hon fick gå hem själv. 

På vägen hem gick vi till Max och åt lite mat. Daniel såg Nilas utanför så han sprang ut och hämtade in honom. Så han satt och åt med oss. Sen gick Daniel och jag till skolan och gick på toa och hämtade en tröja så att jag skulle slippa frysa.

Igår var man lite seg på morgonen. När vi tagit oss ur sängen begav vi oss ner till Ersboda. Jag hittade ett par jeans på H&M! Yey! VÄLDIGT skönt! De kostade 398:- men jag hade en kupong och en bonuscheck så jag fick dem för 218,50:-! Mycket bra!

Sen gick vi in på Coop och storhandlade lite. Lite fel dag då det var proppfullt med folk, men men... Det gick bra trots allt. 

På kvällen blev det en väldigt underlig "picknick" med Ebou. Vi satt på några stolar ute på ett fält och åt lite mat och drack lite öl. Klockan var typ tio på kvällen så det var rätt kallt. Sen gick vi hem och kollade roliga klipp på Youtube resten av kvällen. ;)

Det blir aldrig mörkt häruppe! Hur är det i Stockholm? Klockan 02 inatt var det fortfarande väldigt ljust ute, lite störande när man inte har persienner eller så i sovrummet, fast det är ju bra om man är ute sent...

Kommentarer
Postat av: Cissi

haha.. tänkte på samma sak ang ljuset inatt. Älskar dock att knata hem fr tunnelbanan när det är ljust, luften är frisk, fåglarna morgonkvittrar. I love the summer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback