Shoppat

Sådär ja, nu har mamma och jag varit och shoppat! :) Vi åkte först till Veddesta och bytte transportburen mamma köpt åt Tilda till en lite mindre. Värsta bra är den för den tar ingen plats när man fäller ihop den. Tänkte försöka sälja den otympliga plastburen för någon hundralapp.

image64
Tildas nya fina transportmedel. :)

image65
Hon fick lite nya leksaker oxå.

image66
Den här luktade och smakade tydligen väldigt gott... :)

Handlade även dammsugarpåsar och lite olika städartiklar som jag kommer behöva när jag ska flyttstäda. Fyndet för dagen blev en gigantisk resväska för endast 419,50 kr! Det var rea på den, 40%, mycket bra. Tänkte ju från början att jag skulle slå på stort och köpa en Samsonite eller liknande men ärligt talat åker jag inte runt så himla mycket så just nu känns det onödigt. Den här får duga så länge.

Efter det åkte vi till centrum och kollade lite. Ville ha ett skärp till klänningen men hittade inget med bra bredd. Köpte iaf lite hudkräm och sånt på H&M. Känns lite surt att inte köpa Clinique, men min ekonomi tillåter inte riktigt det nu. Men jag tror Loreal's produkter är ganska bra de med.

Nu ska jag äta mat, laxfilé! Mums!

Och så ska jag fortsätta drömma om lägenheten i Umeå... ;)

Och så ska jag följa med mamma till sjukhuset och hälsa på hennes karl... Han har mått dåligt efter bilolyckan för en tid sedan och idag har han blivit inlagd på Danderyds sjukhus. Det var något prat om hjärnblödning, men de vet inte riktigt än. Jag ska iaf åka med mamma så hon slipper åka själv.

Kommentarer
Postat av: Anonym

en sån där grej köpte vi till Sessa en gång och hon va också helt galen, men efter nån vecka så hade hon slitit bort bollen och tuggade på vajern bara....

2007-03-14 @ 19:13:19
Postat av: Linda

Haha, ja det lär ju hända här med... ;) Men den var ju rätt billig...

2007-03-14 @ 20:53:15
Postat av: Linda

Haha, ja det lär ju hända här med... ;) Men den var ju billig iaf...

2007-03-14 @ 21:00:03
Postat av: Annika

Loreal är helt ok. Mkt bättre än tvål och vatten iaf! När ska vi hinna ses då? När flyttar du? Kram

2007-03-14 @ 21:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback