Tivoli

Igår satt Daniel vid datorn hela morgonen. Vi hade vaknat rätt sent oxå så jag var smått irriterad. Men inte så länge för sen ringde Carro och frågade om jag inte ville komma ner till stan. Det var bara att hoppa in i duschen och sen piffa och sen iväg på cykeln.

Vi gick ner till tivolit som är i stan just nu. Det är iofs "Axels tivoli" så man var ju lite skeptisk. Men jag lät mig övertalas till att åka en grej som snurrade och gungade samtidigt, askul! ;) Sen blev det en till, som var ungefär som "Bläckfisken" på Grönan, inte lika spännande, och Carro mosade mig, men det var kul! ;)

Vi mötte upp hennes kompis och gick och satte oss i hamnen och pratade lite. Sen kollade vi runt lite på Gina och H&M. Carros kille kom och hämtade henne och jag gick till Ica och köpte mangosorbet och jordgubbar och gick hem till John och Elin. De blev jätteglada och vi satt på balkongen och lyxade. Sen bestämde vi att jag och Daniel skulle äta hos dom. Vi lagade potatisgratäng och jättegod sallad och John lyxade till det ännu mer med varmrökt lax, mums!

Till efterrätt blev det fruktsallad med nötter och hallonsorbet. Sen spelade vi yatzy, jag vann en gång, thank God. :)

Idag skulle vi ha solat men Daniel ville bli klar med sin bilskiss och jag är inte den som lägger mig ute själv och nu är solen borta så så är det med det... Ska regna imorrn... kul... typ inte... Regnar det i för många dar blir det solarium, annars överlever jag nog inte. Är juh så glad över min bruna hy! 

Blir nog dubbelpass på jobbet imorrn, fyyy faen... Men det måste gå!

Kommentarer
Postat av: Annika

Neeej, inte solarium!! Och du använder väl solskyddsfaktor? Tydligen så går denna hets om vad kompisarna gör/använder för produkter över efter ett tag, så håll ut! ;)

2007-06-10 @ 20:42:15
Postat av: Linda

Jodå, solskyddsfaktor används faktiskt. ;) Liiite duktig är jag!

2007-06-13 @ 20:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback