Bokat

Gick sjukt dåligt att jobba igår. Jag tog det rätt så lugnt eftersom jag inte känner mig helt bra. Var hos läkaren tidigare på dagen. Han gjorde inte så mkt, skrev ut starkare värktabletter som han tyckte jag skulle äta. Tog en innan jobbet men hade fortfarande ont i huvudet, verkar vara immun... Jaja, hoppas det blir bättre.

Idag är det bara en vecka kvar tills mamma och Jimmy kommer upp! Yey! Längtar! Gäller bara att det går bättre på jobbet resten av veckan så att jag kan skämma bort dem lite när de kommer. Hoppas man får sälja något roligare än cykelförsäkringar, bläää!

Idag måste jag försöka hitta ett par byxor. Ska göra mig iordning och ta mig ner till stan när jag skrivit klart det här. Ska kanske träffa Carro för en fika oxå. Det var länge sen vi sågs så det blir kul.

Nu har vi förresten bokat alla biljetter! Den 1 augusti landar vi på Arlanda. Den 5:e tar vi tåget till Örebro och stannar där till den 11:e då vi åker tillbaka till Stockholm. Sen åker vi hem till Umeå den 15 augusti. Ska bli så skönt! Och kul! :D

Kommentarer
Postat av: Cissi

åhh vad mysigt det ska bli! Drack lite vin med Lilo igår & kom fram till planen; picknick + fredhällklipporna. Så nu är det bara att hoppas på bra väder!
Jag fick jobbet föresten så slutar kl 17 på onsdagen när ni kommer ner. Hur dags landar ni?

2007-07-10 @ 17:28:56
Postat av: ida

när jag får mitt schema för de dagarna får vi planera in nåt! Ni kanske vill komma på middag hem till oss?Så man får träffa karln din!

2007-07-10 @ 18:40:41
Postat av: Linda

Picknick på Fredhällsklipporna låter väldans nice! Vi får hålla tummarna för vädret. Vi landar vid 11-tiden nån gång på Arlanda. Men just nu ser det lite mörkt ut med skjuts därifrån så jag lär ju inte vara i Hässelby förrän på kvällen iaf... Haha! Nädå, det löser sig. Jag kan alltid åka hem till mormor och vara där ett par timmar tills du kommer hem. Har inte ens bestämt var jag ska sova än...
Middag i Björknäs (visst heter det väl så?) låter oxå väldans nice! Får försöka planera in så att Daniel kan komma med. Båda vi har en del kompisar som vi vill träffa och så så vi har sagt att vi nog kommer att behöva splitta lite på oss ibland, annars hinner vi kanske inte träffa alla. Men jag förstår att ni vill träffa honom. :) Är ju lite knäppt egentligen att jag bor med en kille som ingen, förutom Sara, har träffat... Dock har ju familjen och släkten träffat honom iaf. Säg till när du fått schemat!

2007-07-11 @ 07:54:27
Postat av: Annika

Jag vill självklart oxå ses, och mitt schema är redan klart.. Dom bästa dagarna för mig är 1/8 efter 15. 4/8 efter 16. 11/8 hela dan. 12/8 efter 17. 13/8 efter 18. 14/8 efter 17. Så nu är det bara för dig att pussla ihop allt! :) Kul semester, bara springa runt.. Jag vet hur det är.. Kram

2007-07-11 @ 08:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback