Trött

Oj vad trött jag blev helt plötsligt. Ingen lust alls att gå till skolan. Men idag har vi obligatoriskt seminarium så vill man inte ha restuppgift så måste man gå.

Vi har ingen gran och vi kommer inte heller skaffa någon som ni säkert förstår. Däremot har grannen under oss satt ut en gran här på baksidan.
 Lite mer julstämning... ;)

Blev jätteglad igår när jag kollade posten.
Ida fick i uppdrag att köpa en concealer åt mig. Jag är helt såld på MAC's concealer och vill inte ha någon annan men det finns ingen som säljer MAC häruppe vad jag vet. Så Ida köpte en i Stockholm och skickade upp den. Skitbra!

Kommentarer
Postat av: Cissi

jag som alltid är så svart under ögonen (fy, börjar åldern ta ut sin rätt el vad?) är ständlig på jakt efter 'rätt' concealer.. Just nu använder jag Magic Wand fr Face. Helk ok! Dock kanske man skulle prova MAC nästa gång? Mamma hade Mary Kay när jag bodde hemma, gillade den osså.. Kanske ska man försöka ragga rätt på en återförsäljare i sthlm?

Föresten; T-minus 18 days & counting! wihhhh. Snart!

2007-12-04 @ 15:40:38
Postat av: Annika

Jag säger bara: lymfdränage!! Det sätter fart på lymfan och tar bort svarta ringar. Ökar även cellförnyelsen och blodcirkulationen så man får en friskare och klarare hy! Så kom till mig på ansiktsmassage, jag måste ändå träna! :D

2007-12-04 @ 19:46:55
Postat av: Ida

Kan även rekommendera Dior SkinFlash(concealer..) Kan inte överleva en dag utan den!

2007-12-06 @ 09:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback