Stöld!

Idag är en sån där dag då man gärna skulle raka av sig allt sitt hår... Det blåser å blåser å blåser... Inget för långhåriga alltså. Speciellt inte för långhåriga som nyss satt på sig läppglans eller lypsyl... ;P

Jag är så himla arg å ledsen... Min älskade bruna cykel är borta, stulen... Igår var vi och handlade på dagen. När vi kom tillbaka låste vi ihop våra cyklar med vajerlåset som vanligt. Sen gick vi inte ut mer eftersom det spöregnade konstant hela dagen.

Imorse gick jag upp tidigt för att jag skulle på jobbintervju på Studentpoolen på Universum. Daniel erbjöd sig att följa med. Jag gick ner till cykelstället lite före honom. Men när jag kom dit stod bara hans cykel där, utan lås. Man tror man ser fel först, men så var det ju tyvärr inte... Så någon har alltså varit här ute på gården inatt (troligtvis) och klippt av vajern och tagit min cykel. FAAAN! Jag behöver ju den! Blir ju handikappad annars, typ!

Jag fick iaf extrajobb som varuplockare på Ica Maxi. Får se hur mycket jobb det blir. Känns iaf skönt att kunna dryga ut telemarketinglönen... Nästa vecka ska jag iaf jobba två sex-timmarspass.

Daniel är duktig och jobbar idag. Själv håller jag på och bakar rosenbröd. Gjorde t o m dubbel sats. 

När jag var och handlade mjöl och jäst förut gick jag runt på gårdarna här i närheten för att se om min cykel möjligtvis kunde finnas där, men icke... Chansen att hitta den är väl rätt liten antar jag... J-a skit! Nä, nu ska jag gå och baka ut mina bullar!

Kommentarer
Postat av: Cissi

gahhh vad arg man blir!! Växjö är en stad med många cykeltjuvar så har blivit av med ett antal cyklar. Men jag blir lika förbannad varje gång. Tänk att folk inte kan skilja på mitt & ditt - helt otroligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback