Fantasier

Dagen har gått fort idag. Mötte Cissi på bussen på väg till Rinkeby imorse. När vi kom fram satt Linda och väntade. Hon hade åkt hemifrån lite för tidigt och suttit och väntat i typ 40 minuter... ;) En stund senare kom Brittan oxå.

Förskolan var jättefin, och STOR! Vi gillade i stort sett allt vi såg. Fick vara med på en svensk-spansk samling oxå vilket var roligt att se.

Efter studiebesöket åkte vi till skolan och åt lunch innan informationsmötet inför höstens val av kurser till nästa höst, zzzz... Sen gick vi till biblioteket och pratade ihop oss om redovisningen på torsdag, blir nog helt ok.

Haha! Linda hade sagt att hon skulle slå den som hade Frost-boken om den inte stod i referenshyllan, vilket den inte gjorde... Som tur var mötte jag Jenny från kultkursen som var jätteschysst och lånade oss sin bok. Bra bra! Så vi hann göra läslogg på den innan det var dags för mig att gå till t-banan.

300 kronor kostade en konsultation på kliniken. Vet inte riktigt vad jag betalade för... det sas inte så himla mycket... "Doktorn" var varken särskilt pedagogisk eller ödmjuk överhuvudtaget. Men så var det iofs förra gången oxå. Måste va något man lär sig under deras utbildning, att man ska vara stel och hård till sättet... Jaja, är väl bara att inte ta det personligt... och hoppas att resultatet blir bra...

Imorrn är det plugg som gäller hela dagen. Sen på kvällen ska Cissi och jag hem till Linda på middag och sen får vi se om vi eventuellt går ut. Ska bli kul! ;)

Usch... Mina fantasier bär iväg med mig ibland... Inte så bra då man lätt blir besviken. Men man måste ju få drömma... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback