Bloggabstinens!

Äntligen! Äntligen äntligen äntligen funkar mitt bredband igen! Har ju snart legat nere en vecka... mkt frustrerande...

Har dock inte hänt så värst mycket att skriva om, men ändå...

Slutade tidigt i fredags. Sen mötte jag upp mamma i centrum. Vi gick och fikade på Tasty's. Fick meddelande från Mysco som ville att jag skulle hänga med ut, blev jätteförvånad. Förklarade att jag var lite osäker då jag ju inte känner en kotte. Hon mailade över både telefonnr, adress och msn. :) Dock såg jag det inte förrän på lördagen p g a datakrånglet och då var det ju för sent. Men... who knows, maybe next time...

På lördagen mötte jag upp Tina, Sara och Johanna i stan. Det shoppades för fullt. Själv hittade jag (med Saras hjälp) en bh för 30 spänn (!) på h&m! Den sitter perfekt! Inte visste jag att de börjat göra så stora bh:ar. Åkte faktiskt in till stan på söndagen oxå och köpte en till innan de tog slut...

Tina och Sara ville att jag skulle hänga med ut på kvällen. Kände inte så mkt för det. Fast sen tänkte jag gå ändå, och sen höll jag på och velade, och sen blev det så sent så jag gav upp... Jaja, bättre sitta hemma och va tråkig än att sitta i ett hörn på krogen och gnälla och va en partypooper. Som jag sagt tidigare är det ju inte så att folk får mindre kul för att man inte är med. :)

På söndagen kom ett sms från John som han tydligen skickat typ halv tre på natten... Surprise Surprise... Han frågade om jag var trött på han... Hmmm...

Senare på söndagen tog jag mig ju in till stan, som sagt, och när jag uträttat det jag skulle där ringde jag Jimmy och frågade om jag fick komma över på en fika. Det fick jag. På vägen dit ringde mamma så jag bjöd in henne och Jorge oxå. Jimmy fick min gamla mobil, lite tjejig kanske men klart bättre än hans gamla. På vägen hem svängde vi förbi gamla jobbet och lämnade tillbaka mina kläder (finally!). Blev lite besviken över att Malin inte var där. Mötte henne dock på parkeringen, men då hann vi ju ändå inte prata.

Igår var jag på biblioteket och kollade efter böcker till boksamtalet. Lånade två sagoböcker som jag sedan låg och läste för Tilda. Hon somnade... Hon sover hur mycket som helst, fattar inte hur hon orkar. :) Mamma kom förbi med en ny kattlåda, värsta bra. Det var en sån med lucka. Tilda skvätter ju ut en massa sand så man blir galen. Hon verkar lite skeptisk men förhoppningsvis vänjer hon sig snart. På kvällen gick mamma och jag till Roma och åt jättegod mat.

Idag har vi haft boksamtal på förmiddagen. På eftermiddagen hade vi seminarium med Kajsa, gjorde knappt någonting. Min grupp satt och pratade om allt möjligt i ca en timma. Var ju rätt skönt iofs. Sen åkte Cissi och jag till Akademibokhandeln. Vi har nu bojkottat typ hälften av alla böckerna i litteraturlistan för att de är så förbannat j-a dyra. Hur fan kan man ta över 300 spänn för en bok som har drygt 70 sidor?! Och då är det ändå studentrabatt! Herregud! Vi köpte glittriga pennor med små figurer på istället! ;) Hihi!

På tisdag ska jag med Tilda till veterinären. Ska bara kolla att allt är ok och så. Hon är så rolig, hon gillar att leka apport! Eller alltså... jag kastar hennes leksak, hon kutar efter, sen går hon därifrån, jag får gå och hämta leksaken och sen gör vi om proceduren... haha! ;) Hon är väldigt modemedveten oxå! Leopardmönstrat är ju rätt inne just nu och båda hennes favoritleksaker är just leopardmönstrade! Den leopardmönstrade musen är hennes absoluta favorit, jag kallar den för hennes bebis. Idag råkade jag kasta upp den på en hylla, då fick jag lyfta upp henne så hon kunde plocka ner den. :) Är så glad över att allt gått så bra än så länge.

Imorrn är man "ledig". Får se om jag kanske tar en tur in till skolan trots allt. Cissi skulle troligtvis dit och plugga lite. Man kanske får mer gjort om man sitter där. Ska försöka ta mig till Synsam oxå, finns ju en vid S:t Eriksplan.

Oj oj... Vad långt det blev... Nu orkar jag inte skriva mer... Ha d gött! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback