......

Mer studentplågeri idag... föreläsning i H-salen... Men det va ok, en del av det som sas (av det man hörde...) var riktigt intressant.

Efter skolan följde jag med Cissi in till stan. Hon köpte lite grejer och sen gick vi och åt jättegod glass i Gallerian.

När jag kommit hem gick jag och la mig en stund. Var helt slut för jag gick ju upp vid 05.00 imorse och skrev klart det som skulle va skrivet tills idag. Jag orkade inte skriva det igår.

Lite senare ringde en kille från Moderaternas ungdomsförbund och ville prata lite, jag ljög och sa att jag redan hade röstat. Han sa att det var ju tråkigt för nu är det ju fyra år till nästa gång och om fyra år skulle jag ha glömt vårt samtal. Jag sa att han kunde ringa mig igen om fyra år. :) En stund senare kom jag på att jag kanske borde ha passat på att fråga lite eftersom jag fick Handelstidningen idag och i den stod det en massa skräckexempel på saker och ting som Moderaterna vill införa. Handels vill ju att man röstar på Socialdemokraterna, men det tänker jag absolut inte göra, det är det enda jag vet... Och varför vill Centern att man ska kunna avskeda ungdomar hur lätt som helst? Varför ska det vara lätt att avskeda någon överhuvudtaget? Låter bara knäppt i mina öron, men vad vet jag...

Imorrn är det basgruppsdag. Behöver inte åka till skolan, bara gå bort till kyrkan, skönt! Fick se idag att jag hade fått ett mail där det stod att jag skulle vara på min VFU-plats på eftermiddagen. Jaha...? Min handledare är på semester, så jag antar att jag är ledig. Då kan man kanske passa på att plugga lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback