"Samsung suger"...

Såg att det iaf var ett par stycken människor som varit inne och läst min blogg medan jag har varit i skolan... Herregud, har ni inget bättre för er!? ;P Hehe! Skoja bara... Klart ni ska läsa!

Två timmar matte idag, väldigt kul med kluriga problem, som t ex att 1, 1, 9 och 6 på något sätt ska bli 24, sånt e jättekul, iaf när man lyckas lösa det.

Diskussionen om vi får all kunskap om matte som behövs kom upp, det får vi definitivt inte. Hur bra är det på en skala? Inte särskilt...

Tog en lite omväg på vägen hem för jag skulle kolla om det eventuellt fanns någon collegetröja från Viktor&Rolf-kollektionen kvar på H&M. Hade först tänkt gå av vid Hötorget men jag missade stationen för jag satt och lyssnade på några mellanstadiebarn på t-banan. "Samsung suger, det är faktiskt ingen bra kvalitet på deras telefoner" sa en liten tjej(!). Tyckte jag va lite roligt. Själv hade jag en Samsung-mobil förut och den var det inget större fel på... Sen pratade de om att de ville se "The Grudge 2"... Den vill iofs jag oxå se (även fast jag kommer få mardrömmar och bli mörkrädd och inte våga vara ensam i ett antal månader...) men jag är inte typ 12! Jaja, kul var det att lyssna på dem iaf.

På H&M var det som väntat ett mindre kaos... Folk verkade inte ens bry sig om kläderna var snygga eller inte. Vissa gick runt och bar på hur många plagg som helst... Collegetröjorna var slut, vilket ju iofs var bra för jag e pank... ;)

Ringde mamma på vägen hem. Hon va sjuk, så jag fick ju en beställning på lunch. Så när jag kom till centrum fick jag gå in och köpa mat på caféet och sen gå upp till henne med den. Hon hade tvättat lite kläder åt mig så nu kunde jag ta med dem hem oxå, mycket bra. Fast nu har jag varit duktig och bokat en tvättid, fanns dock inte mycket tider att välja på...

Bokade av ComHem-besöket iaf, orkar inte byta telefonnummer, har inget behov av det just nu.

Kommentarer
Postat av: Linda

Alltså... 1+1=2, 2x9=18, 18+6=24, ifall ni undrade... ;)

2006-11-12 @ 10:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback