Halv sida

Aaahh... Nu måste jag bara klura ihop en halv sida till om uppgift 6 a). Lär ju ta sin tid... Men jag tycker ändå jag har varit väldigt duktig som fått ihop så mycket som jag fått hittills, sen om det är bra eller inte det är en annan sak...

Jaha, igår var det personalmöte. Det var riktigt trevligt. Men man ser inte riktigt fram emot julruschen nu när man fått höra att den verkligen är "HELL"... Kul... Jag trodde det skulle vara bra och strukturerat med nummerlappar, men det sa de med erfarenhet att det var det tydligen inte, så nu ska vi skippa det och täcka över nummertavlan. Och jag har blivit ansvarig för att fixa en lapp som det står "Tomt" på, den skall användas vid brand eller liknande då butiken måste utrymmas. 

Vore skönt att åka hem och sooova... Jenny och Camilla sa att de skulle det. Hur hinner de det? Själv måste jag bli klar med iaf uppgift 6 här nu, sen tvättstuga klockan fyra. Sen har jag bara lite rester på några uppgifter kvar och de borde jag kunna fixa hemma imorrn. Hinner väl eventuellt lite i eftermiddag oxå. Men efter klockan åtta är det tv:n som gäller! Ugly Betty och Grey's Anatomy på femman! YEY! ;)  

Kommentarer
Postat av: ida

Lycka till i helgen!Hoppas du får kul när du ska fara till Umeå....Kram

2006-11-22 @ 10:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback