Busringning?

Det MÅSTE ha varit någon som drev med mig idag, riktigt ordentligt. Svarade i telefon i butiken idag... i andra änden i luren hör jag en röst som säger: "Kan inte du springa över till Game och kolla om de har öppet?" Ehh... "Det får du väl göra själv" sa jag då. "Nähä, jag får väl ringa dem sen då" säger killen då. Sen börjar han babbla om att han ska ha middag och vill ha tips på en snygg manlig dukning. Jag försöker förklara för honom att det inte är så lätt att ta det över telefon då jag inte ens vet vad han har för porslin och inredning och vilken mat han ska servera. Jag tipsar om att man kan ha löpare istället för tabletter, men då säger han att det låter lite omanligt... Killen pratar på och är allmänt konstig, jag försöker hjälpa, men det är ju inte det lättaste... "Alltså, du låter rätt ung, hur gammal är du egentligen" säger killen, som säkert är yngre än mig. "Jag är 24" säger jag. "Jaha..." Till slut säger han att vi inte verkar ha det han letar efter och frågar om det finns någon annan butik i centrumet som har porslin och sånt. Jag tipsar om Lagerhaus. "Jaaa, men kan inte du gå upp dit och fråga dem om de har det jag vill ha?" Herregud... E karln störd eller? "Det är väl en bärbar telefon du har?" fortsätter han... "Ehhh, jaaa... Men jag kan ju lixom inte lämna butiken..." säger jag. Jag fixar fram telefonnumret dit och kan äntligen lägga på luren.

Nån minut senare ringer killen igen... Det var ju alldeles för billigt på Lagerhaus... Jag hör en röst i bakgrunden: "Men älskling, gubben..." En annan kille kommer till luren och börjar prata om att han och hans pojkvän har bestämt sig för at de nog ska skippa porslinet och bara köpa bestick. De vill ha några tuffa bestick. Jag säger att det nog vore bäst om de kom till butiken och tittade själva. Killen säger att han vill ha ett brunt underlägg för tekannor, har vi något sånt? Jag svarar att vi inte har några specifika underlägg för tekannor men att vi har vanliga grytunderlägg. Då börjar han prata om att han minsann har ett glasbord som han måste skydda från värme... Sen frågar han om man inte kan beställa hem saker från oss... "Ehhh, nej. Ni måste komma hit om ni ska handla" svarar jag. "Oki då, vi får väl komma dit då." Sen lägger vi på. Nästa gång telefonen ringde vågade jag inte ens svara, Becka fick ta luren. Kan ju säga att killarna aldrig kom till butiken... Måste ha suttit några någonstans i Sthlm/Sverige och skrattat ordentligt... ;)

Men imorse hade jag iaf ett väldigt trevligt telefonsamtal. Tyvärr bröts det under resan till jobbet. Men som sagt, det var trevligt. ;) Gjorde mig glad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback