Snart måndag, igen...

När jag kom till centrum var Poodles där och signerade skivor... Herregud, är det någon som lyssnar på dem? Behöver jag säga att jag inte rusade dit och ställde mig i kö...?

Fick en mail-hälsning från min bror idag. Trevligt. Han hade en väldigt fin bild på sin sida... Verkligen...



Fin va? Han är rätt snäll egentligen... ;)

Uj vad klockan blev mycket helt plötsligt... Vart tog tiden vägen? Snart måndag juh... Igen... Varför är det måndag oftare än andra dagar? Eller är det bara som det känns?

Är utbjuden båda kommande helger... Vet inte vad jag gjort för att förtjäna detta... Tror dock inte jag kommer tacka ja till det första erbjudandet iaf, för det var i Uppsala... ;) Vi får se hur det blir med det nästa. Verkar askul! Beror ju lite på hur det blir med Cissis födelsedag, som ju oxå verkar väldigt kul.

Pratade lite med Fager imorse. Han verkar lite trött på mig. Helt förståeligt, man e ju inte världens roligaste och socialaste människan precis... Även om jag köpt en handbok... Om konsten att bli mer social alltså... Jag skojar inte... Tragiskt...

Idag har jag beställt sista kurslitteraturen för den här terminen. Och så beställde jag boken som Susanna tipsade om, "Var är mamma?", en underbar barnbok. Ska läsa den för Julia.

Snart dags att sova. Promenix till Viksjö imorrn, hoppas det inte regnar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback