Fika i solen

Schysst dag idag!

Precis som jag trodde blev inte skoldagen så lång som det såg ut på schemat. Skulle ju bara gå igenom vad vår VFU skulle handla om och få reda på om våra gruppredovisningar var godkända. Elisabeth trodde till och med att vi slutade ett fast vi enligt schemat skulle sluta tre. Så vi fick sluta strax efter ett.

Jag, Cissi, Linda och Sandra promenerade genom Rålis bort till Mälarpaviljongen där vi tog en fika i solen vid vattnet. Värsta mysigt va det! Satt väl där i drygt nån timma, sen gick vi upp till Fridhemsplan och tunnelbanan.

Nu ser vi väl inte Sandra på ett tag men hon har lovat att höra av sig när "Plutten" har kommit ut. Vi har redan bestämt att vi ska fika alla fyra, fem inklusive "Plutten", framöver.

En dålig sak med värmen är att det blir så jäkla varmt på tågen och bussarna, nada ventilation. De nya vagnarna e bra, men de gamla e urdåliga, och varför kan inte de som sitter vid fönsterplatserna öppna fönstrena?


Nu ledig fram till måndag! Underbart! Skulle ju kolla skor idag men det blev ju fika istället så jag kanske gör det imorrn. Undrar om nån annan är ledig imorrn? Fika i solen va ju så mysigt, men inte om man e ensam juh...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback