Utebliven föreläsning

Blev en lite knasig dag idag, men det va bara kul!

När jag kom till Tillbergssalen var Linda och Sandra redan där. Lite senare kom resten av klassen. Vi tyckte att det var väldigt skumt att det bara var vi där och att Wanja aldrig kom. Vi kom fram till att det förmodligen stod fel i schemat eftersom det stod något helt annat i studiehandledningen. När klockan var kvart över tolv gav vi upp. De kan ju inte begära att man ska sitta och vänta hur länge som helst... Kändes ju lite surt att man suttit och åkt till skolan helt i onödan. Men jag, Linda, Cissi och Sandra åkte in till stan.

Först gick vi till Pixi (som nu mer verkar heta Cocos, eller nåt), massor med fina saker! Fanns en ursnygg hylla som jag gärna skulle vilja ha, 8900 kr tror jag den kostade, men fin var den.

Sen gick vi till café Fåtöljen och åt lunch och fikade, satt där och pratade i ett par timmar, skoj skoj! Tror inte vi nämnde skolan en enda gång, förutom när vi skulle hem, jätteskönt!


Pratade om att vi måste gå och ta en öl eller något sånt nån kväll, fast cola till Sandra och "Plutten"! Linda visste tydligen något bra ställe.


Riktigt dåligt väder idag, fuktigt och typ varmt. Mitt hår gillar inte fukt... :( Inte mina skor heller, haha!

Läste igenom häftet om tid nyss så nu behöver jag bara läsa kapitel fem i Elisabeths bok till på torsdag, skönt. Det här momentet verkar klart roligare och lättare än det förra.

Ska nog vila nu, sen mat, typ nudlar... Glömde ta fram kyckling ur frysen, typiskt...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback